AKTUELNO

Oprostio se od velikog prijatelja porodice.

Poznato je da su dve muzičke legende - Sinan Sakić i Džej Ramadanovski bili dugogodišnji prijatelji, da su se veoma cenili i poštovali, a Džeja su obožavala i Sakićeva deca. Naime, Sinanova ćerka Đulkica među poslednjima se čula sa Ramadanovskim, a otkrila je koliko joj je pokojni pevač pomogao u životu, te da je posle Sakićeve smrti njega gledala kao oca.

Foto: Instagram.com, E-Stock/Miloš Rafailović/Foto/ATAImages.rs

Džej je danas uz 50 violina i ogroman broj prijatelja, kolega, poštovaoca njegovog lika i dela ispraćen na večni počinak, a na malo ko je primetio da se na njegovoj sahrani pojavio jedan član porodice Sakić.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

U pitanju je Sinanov sin Alen Sakić, koji se takođe bavi muzikom. Alen je bio u crnom, imao je masku, ali su ga odali dredovi po kojima je prepoznatljiv, te nije mogao da prođe neprimećno. On je u jednom trenutku ušao u kapelu, gde je Džejevoj porodici izjavio saučešće.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Podsetimo, Džej (56) je preminuo u nedelju, 6. decembra u stanu na Dorćolu u kojem je godinama živeo. Poznatom pevaču srce je prestalo da kuca baš u nedelju, kako i glasi njegov veliki hit. Inače, on je i ranije imao zdravstvenih problema, a posledje dane proveo je u krevetu, budući da se nije osećao dobro, međutim, nije želeo da se obrati lekarima.

Autor: M.K. ; N. V.

#Alen Sakić