AKTUELNO

Svi su oduševljeni članovima žirija nove sezone emisije "Ja imam talenat" koja će uskoro početi sa emitovanjem na Pink televiziji.

Uskoro na Televiziji Pink kreće emitovanje emisije "Ja imam talenat", najpopularnijeg talent-šou programa na svetu koji će u novoj sezoni nadmašiti sve prethodne.

Foto: Foto: Pink.rs

Na velelepnoj sceni će svoje najrazličitije talente predstaviti takmičari iz čak petnaest zemalja, a o njima će svoj sud davati četvoročlani žiri u do sada neviđenom sastavu.

Foto: Foto: Pink.rs

U sudijskim stolicama našli su se glumci Danica Maksimović i Srđan Žika Todorović, kao i trenutno najpopularniji muzički par na srpskoj estradi, Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta. Mnoge je ovaj odabir iznenadio, a njihovi različiti stavovi, karakteri i karijere učini će da i diskusije žirija budu spektakularne i interesantne gledaocima koji s nestrpljenjem očekuju početak emitovanja.

Foto: Žiri šou programa "Ja imam talenat", Foto: E-Sock/Miloš Rafailović

I dok bi pojedinci pažljivo razmatrali ko su ostali članovi žirija i s tim u vezi odlučili da li će u ovakvoj emisiji učestvovati ili ne, proslavljenom glumcu Žiki Todoroviću nije čudno to što će se u narednih nekoliko meseci družiti sa reperom.

Foto: Žika Todorović, Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Volim da eksperimentišem, da probam nove stvari. Isto je i na filmu: ja volim da radim ono što bi svi glumci odbili. Nije mi problem da sedim s reperom, volim hip-hop muziku. Rastu sam slušao i ranije, ali ne znam baš sve njegove pesme. Anu Nikolić znam još iz "3K dura" - objasnio je svestrani glumac koji s vremena na vreme uživa u muzici jednog od najpopularnijih repera na ovim prostorima.

Foto: Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić, Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Nema sumnje da će ovo biti jedna od najgledanijih TV emisija na ovim prostorima, a dok ne počne emitovanje prve epizode spektakularnog šou programa, budite uz Pink.rs i prvi saznajte ekskluzivne informacije o samoj emisiji, članovima žirija, kao i atmosferi tokom snimanja u PFI studiju u Šimanovcima.

Autor: D. Tanasijević

'