AKTUELNO

Dorotea je ponovo u bolnici, a njeni roditelji mole se da sve bude u najboljem redu.

Pevač Marko Bulat pre tri meseca je dobio ćerku, koja je tek juče puštena kući iz bolnice.

- Plod se zaglavio u desnom jajovodu, odstranjen joj je desni jajovod. I Dorotea u prevodu znači Božji dar - otkrio je Bulat protekle večeri u emisiji Amidži šou.

Foto: undefined

Bulat sa suprugom u proteklom periodu bije bitku za svoju devojčicu, koju su željno iščekivali i koja kući došla nakon tri meseca koje je provela u inkubatoru, međutim, stanje joj se ponovo pogoršalo.

- Pre desetak dana Marko i Marija su izveli ćerkicu iz bolnice, bili su presrećni. Međutim, ona je u svom krevecu provela samo sedam dana, a sad je u Institutu za neonatologiju. Njih dvoje su preplašeni i ovo ih je dotuklo, ali trude se da to ne pokazuju i ne gube nadu da će sve biti u redu - tvrdi izvor blizak bračnom paru.

Foto: Pink.rs

I sam Marko potvrdio je ovu priču.

- Osećanje da sam postao otac je potisnuto strepnjom i svakodnevnim iščekivanjem. Samo molim boga da sve bude u redu! Svaki dan moja Marija i ja idemo kod bebe, svaki dan. Ona je bila nekoliko dana kod kuće i sad je na Institutu. Tako da se nastavlja ta borba... I tako. Ne znam šta da kažem. Borba je to, borba za život. Posle će biti borba za vakcinu, kako će da preživi... - kaže Marko.

Njegova supruga Marija na društvenim mrežama objavila je prvu fotografiju devojčice kojoj je par dao ime Dorotea. Uz to je objavila potresnu poruku.

Foto: Facebook

- Da sam mogla pre nego što si se rodila da odem u raj i vidim sve prelepe duše koje tek treba da se rode, opet bih izabrala tebe. Da mi je Bog rekao da će ova duša zahtevati dodatnu negu, opet bih izabrala tebe. Da mi je rekao da će od ove duše srce krvariti, opet bih izabrala tebe. Da mi je rekao da ću zbog ove duše plakati toliko da ću napuniti celu jednu reku, opet bih izabrala tebe. Da mi je rekao, da sve što mislim da je normalno, drastično će se promeniti sa ovom dušom, opet bih izabrala tebe. Iako bih te ja opet izabrala, znam da je Bog izabrao mene za tebe. Dobrodošla anđele mali - napisala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Markova supruga Marija iz prvog braka ima ćerku. Prošle godine je otkriveno da je Marija imala spontani pobačaj pred samo venčanje sa Bulatom 2015. godine.

Autor: Pink.rs

#Beba

#Marija Bulat

#Marko Bulat

'