AKTUELNO

Iako gotovo nikada ne govori o svom emotivnom životu, Jelisaveta Orašanin otvorila je dušu ekipi "Premijere" i otkrila detalje svadbe koja je zakazana za 25. jun.

Nedavno je otkriveno da su srpska glumica Jelisaveta Orašanin i proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić odlučili da ovog leta stanu na ludi kamen, što je iznenadilo domaću javnost.

Foto: Tanjug/PrintscreenYoutube

Njih dvoje isprva nisu želeli da govore o svojoj svadbi, a nakon Teodosićevog priznanja, i Jelisaveta je odlučila da progovori o svom najradosnijem danu u životu, ekskluzivno za emisiju "Premijera".

Foto: TvPink Printscreen

Trudićemo se stvarno da taj dan, koji je nama bitan, stvarno ostane samo za nas i prijatelje koji će biti tu - rekla je, između ostalog, Jelisaveta.

Takođe, u sutrašnjem izdanju emisije "Premijera" moći ćete da vidite i Maju Volk, Nemanju Vidića, ali i Rašu Novakovića, koji je priznao zbog čega je u sjajnim odnosima sa ćerkom svoje supruge Goce Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Blizu smo po godinama, nije veliki jaz - rekao je Raša i nasmejao sve.

Ne propustite sutrašnje izdanje emisije "Premijera" koje je na programu Televizije Pink tačno u podne, dok je u repriznom terminu možete pogledati u jedan sat iza ponoći.

D. T.

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

#Premijera

#Venčanje

#svadba

'