AKTUELNO

Uskoro počinju spektakularni nastupi na Televiziji Pink.

Spektakl je večeras zagarantovan u novoj epizodi najpopularnijeg šou programa na ovim prostorima, "Ja imam talenat" koji će se emitovati uživo!

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nekoliko meseci selekcije i teških odluka koje je četvoročlani žiri morao da donese, počinje finalna borba za najtalentovanijeg.

U polufinalnim emisijama ćete videti 42 kreativna nastupa, a u večerašnjoj emisiji će prvih 14 takmičara ući u borbu za finale i titulu pobednika.

Očekuju vas nastupi dva sjajna imitatora, Dejana Tasića Tase i Velimira Tošića, mađioničar Volare će još jednom pokušati da oduševi milionski auditorijum svojim neverovatnim trikovima, a Baša Pali će se potruditi da nadmaši svoj poslednji nastup i da svojim slikarskim umećem ostavi sve bez teksta.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Printscreen Youtube

Plesne grupe "Pole dance akademija", "Funny kids" i brejkdens duo Ilija Boogie i Funky Johny razdrmaće sve u studiju.

Foto: Printscreen Youtube

Boje hip-hop kulture braniće reper Vlastimir Češljarac i bitbokser Neša Radovanović, dok će za sjajnu muziku u ovoj emisiji biti zaduženi bendovi "Kejptaun" i "Alice in Wonderband", maestralni harmonikaš Šćepan Stojanović, kao i pevači Ivan Jegdić i Nemanja Guzijan.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Večeras više ne odlučuju samo Danica Maksimović, Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta i Srđan Žika Todorović, već će i gledaoci imati udela tako što će glasati iz svog doma. Večeras četiri učesnika prolaze u finale, dvoje će odabrati publika, a dvoje će ovo mesto izvboriti odlukom žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite veliku borbu za mesto u finalu najgledanijeg šou programa "Ja imam talenat", večeras 11. maja, od 21:30h, samo na Televiziji Pink!

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

'