AKTUELNO

Nije mu lako.

Naš popularni pevač Darko Lazić nedavno je ostao bez oca Milana Lazića, koji je preminuo nakon operacije smanjenja želuca.

Darko se danas prvi put uključio uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal" te je otkrio kako se oseća i kako porodica Lazić podnosi ove najteže trenutke.

Foto: Pink.rs/Instaram.com/darkolazicofficial

Ja sam u Mostaru, krećem sad za Beograd. Težak period iza mene. Niti slušam niti čitam šta se piše. Opterećen sam drugim stvarima. Teško je, nisam ni prihvatio da se to desilo. Tek će da me stigne. Borim se, sve je palo na mene, najstariji sam sin i sve je na meni. Mama je sad dobro, malo se smirila. Tek će da nedostaje otac, muž, deda, tek će da nas stigne - rekao je Darko.

On je objasnio da neće tužiti lekare koji su operisali njegovog oca, kako se pisalo.

On je otišao na operaciju zdrav. Operacija je prošla uspešno, bez komplikacija, probudio se iz anestestezije, ali mu je posle 20 minuta pozlilo. Stalo mu je srce, reanimirali su ga. Pao je u komu i više se nije probudio, nažalost. Nemam šta da podnosim krivičnu prijavu protiv lekara, ne mogu oca vratiti. Niko nije kriv. On je sam potpisao da ide na operaciju na svoju odgovornost. Ne daj Bože nikome, ali tako je moralo da bude - rekao je on i dodao:
Hvala mojim kolegama koji su bili uz mene i koji su i dalje uz mene. Marina je tu uz mene. Moj rođeni brat mi je najveća podrška iako je i njemu bilo teško. Sad ja njega moram da tešim. Loreni nismo još saopštili, sve je stresno, reći ću joj, ona to mora saznati, ali kad prođe neko vreme. Malo sam i zbunjen, ne mogu da pričam - rekao je Darko.

Foto: Instagram.com, TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Darko Lazić