AKTUELNO

Nije je štedeo!

Raspodela budžeta Ane Bulatović privodi se kraju. Pevačica je srednji budžet namenila i Moniki Horvat.

Foto: TV Pink Printscreen

Monika, srednji. Verovali ili ne, ja je baš gotivim. Ona je dobra, ali čudna osoba. Nije ni kvarna, dobra je duša. Sebična je i alava, to joj samo zameram, ostalo mi ništa ne smeta. Ima svoj stav i briga je šta ovi kažu ovde. Ja to cenim - istakla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji ću da dam i Matoroj, ja nju cenim i poštujem. Od svih ovih "starijih" zadrugara, ona mi je najiskrenija i najsrčanija. Ona i kad je pristrasna, ne ustane da se folira. Vidim mnogo puta da me razume i želi da se složi, ali iz pristrasnosti ćuti. Ja je poštujem, naglasila sam da dajem ljudima koje poštujem, to je to - poručila je pevačica, pa nastavila:
Anđelo, evo srednji. Ja sa Anđelom ne provodim dosta vremena, ali se lepo ispričamo kada sednemo. Imamo dosta sličnih stavova, slažemo se u dosta toga. Kod njega mi se sviđa što ponovi sve što pričamo kad ga prozovu, nije dvoličan, pravi je prijatelj. Ovo što radi u rijalitiju, što da ne, lep je dečko, to je njegovo pravo. Razumem i to što voli Teodoru i ne može da nastavi dalje, bar je bio pošten i rekao da ne želi veze, a mogao je svaku da izvlači. Pošten i korektan, to je to - istakla je Bulatovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Bori mali, gotivim te, ali imam preče ljude (a Bora je odmah tražio dug nazad). Bog će da ti plati ovo što ti dugujem. Ne mogu da verujem da si takav - rekla je Ana.
Buljava - poručio je Bora.
Buljava ti mama - odgovorila je pevačica.
Buljava, j*bem ti mamu, i tatu i mamu. Prva si mi opsovala - nastavio je Santana.
I ja tebi, da li je moguće da se zbog soma dinara ovako ponašaš - začudila se Bulatovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Dođeš mi još 600 duga. J*bao ti Zola mamu, dabogda ti napravio mami sina. Slepice jedna. Ovakvi da mi dele budžete. Mrtva mi je mama - nastavio je Bora.
Nisam to znala - odgovorila je Ana.
Mamu ti j*bem i seme krvavo, mamu došljačku. takve treba budakom po glavi tući. Svaki dan ću ti mamu mrtvu j*bati. J*bem ti mamu koja gleda televizor i ćaleta. Buljava, vratićeš mi ceo dug! Danas si mi popila čašu viskija, to košta 600 dinara - dodao je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dao si mi viski da se uvlačiš, ja ne volim ljude koji se uvlače. Čime misliš da mi mamu j, ja sam čula da si tanak tu - istakla je Ana.
Gurala ti mama krastavce i snimala p*rniće - poručio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam znala da ti je mama mrtva, izvini - odgovorila je Bulatovićeva.
Sad znaš za dalje - odgovorio je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.