AKTUELNO

Ona je poprilično ogorčena zbog izjava koje je njen otac dao za medije.

Pevačica Marija Šerifović odlučila je da zapuši usta ocu Rajku, koji ju je napao da joj je samo novac u glavi, te da zajedno sa majkom Vericom hoće da mu oduzme kuću u kojoj živi.

Marijin otac ne krije da je ogorčen na ćerku.

Foto: undefined

Ona je uz Vericu, neće da se javi na telefon, na poruke i pozive. Marija je prilično alava devojka, nju samo pare zanimaju i ništa drugo. To što je njeno opredeljenje da bude lezbijka, to mi ne smeta uopšte. Tako je rođena, ali mi smeta što joj je samo novac u glavi i kako da uzme što više za sebe - rekao je Rajko i dodao da je pomagao svojoj ćerki na početku karijere.

- Kada je trebalo prva ploča da se radi, kod najskupljeg makedonskog kompozitora smo išli da joj uradi ceo CD i nikada nisam bio loš prema njoj, a ona me ne voli. Za sve ove godine koliko peva i radi, ne znam ni da li mi je šest puta poslala po 100 evra - tvrdi Marijin otac.

S druge strane, Marija je rešila da progovori o temi koja je uzburkala javnost, ali bez grubih reči, a imala je poruka za oca.

Foto: Printscreen Youtube

Roditelje ne možemo da biramo, oni su moji i to je moj jedini komentar. Za sve ostalo što je rekao, pitajte njega - prilično ogorčeno je rekla pevačica, suzdržavajući se da za čoveka koji ju je napravio kaže ružnu reč u javnosti.

Međutim, ona je istakla da ne sluša više ni savete majke Verice.

U poslednje vreme, Verica sve manje prigovara, mada ja sve manje slušam bilo koga - kaže ona.

Autor: Pink.rs

#Marija Šerifović

#Otac

#Verica Šerifović

#pevačica

'