AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Turbulentno učešće u "Zadruzi 3" Mensura Ajdarpašića svi pamte. Ovaj zadrugar imao je jednu od najburnijih rijaliti veza sa Minom Vrbaški, ali i žestoke sukobe sa ostalim zadrugarima. Ipak, publika je prepoznala i njegovu iskrenost i smisao za humor, pa ga je tako dovela do trećeg mesta u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu. Bivši zadrugar je nedavno bio zaražen koronavirusom, a u novogodišnjem intervjuu za Pink.rs otkrio je da se sada oseća bolje, a ispričao nam je i po čemu će pamtiti 2020. godinu, kao i šta očekuje od predstojeće.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

- Po čemu ćeš pamtiti 2020. godinu i da li bi nešto izbrisao iz nje?

U ovoj 2020. sam dosta toga naučio i ulazim dosta čvršći, spremniji i iskusniji u životnom smislu. 2020. ću pamtiti po nekim najlepšim momentima, kao i svake godine u sećanju ostane samo najlepše. Pamtiću je i po životnim uspesima. Takođe i po mom učešću u najpopularnijem rijalitiju "Zadruga 3", kroz koji se svašta događalo. Takođe, moći ću da se pohvalim da sam preležao COVID 19. A izbrisao bih ljubavne viruse kojima sam bio zaražen, kao i ovu koronu koja nas je sve zadesila - ispričao je Mensur.

- Šta očekuješ od 2021. i da li imaš neku neostvarenu želju, koja bi mogla da ti se tada ostvari?

Od 2021. očekujem da budem kao i do sada, zdrav pre svega, takođe bih da se ostvarim u muzičkoj karijeri. Nova pesma uskoro treba da izađe. Naravno, više ljubavi i para u svakom smislu. Voleo bih da mogu sebi da priuštim neke stvari koje planiram - odgovorio je Ajdarpašić.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

- Najlepša praznična uspomena?

Najlepša praznična uspomena, svi su kitili jelke, a ja sam tada svoju lepšu polovinu okiti (smeh) - ispričao je bivši zadrugar.

- Kako se sada osećaš, s obzirom na to da si nedavno imao koronu? Kako provodiš praznične dane?

Osećam se super, hvala Bogu. Ozdravio sam, idem u nove pobede, uživam u hotelima na primorju i nikad lepšem društvu - otkrio je Mensur.

Foto: Privatna arhiva

- Poruka i čestitka za naše čitaoce

Poruka za čitaoce portala Pink.rs je da i dalje budu uz najbolji portal, puno ljubavi i sreće želim svima. Srećni novogodišnji i božićni praznici. Ljubi vas brat - poručio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. Popović

#Mensur Ajdarpašić

#Nova godina

#Zadruga 3