AKTUELNO

Rešio da stane na ludi kamen?!

Bivši zadrugar Stefan Karić ne prestaje da intrigira javnost kako od samog ulaska u Zadrugu 3, tako i nakon izlaska iz iste. Podsećamo, on je tokom svog učešća povezivan sa nekolicinom zadrugarki, a poslednja veza o kojoj je javnost brujala jeste ona sa Ivanom Šopić. Portal Pink.rs je stupio u kontakt sa bivšim zadrugarom, kako bi prokomentarisao kako će provesti novogodišnje i božićne praznike, a evo šta je imao da otkrije čitaocima. Takođe, u nastavku možete videti kako je dekorisan dom porodice Karić.

Foto: Privatna arhiva

Kada bi sumirao godinu iza sebe, šta je najbolje, a šta najgore što ti se desilo tokom iste?

Najbolje što mi se desilo je to što sam uspeo da izdržim u Zadruzi do kraja psihički i fizički. Tako da sam za sebe izašao kao moralni pobednik. To je najbolje, jer situacija nije dozvolila da se možda nešto lepše desi, ali eto, to bih mogao da izdvojim. Ponosan sam na sebe, a što se tiče najgoreg, hvala Bogu, ništa loše se nije desilo, da bih mogao da izdvojim. Jedino možda to što me poremetila cela ova situacija sa koronom - rekao je Stefan.

Foto: Privatna arhiva

Da možeš, šta bi izbrisao iz 2020. godine, i čega ne bi želeo da se sećaš?

Ne bih ništa, samo lepe stvari su mi se dešavale. Sve je imalo neku čar i lepotu, tako da i ako je bilo ružnog, to ne bih brisao - objasnio je Karić.

Najlepša praznična uspomena?

Definitivno kada sam bio mali, cela dečija novogodišnja euforija. Uvek je bio sneg, kao klinci smo se grudvali, bacali petarde, vatromete i ostalo, naravno sa prijateljima i drugarima iz škole - dodao je Stefan kroz osmeh.

Foto: Privatna arhiva

Kako ćeš provesti predstojeće praznike?

Novu godinu ću provesti sa najbližima, kao i svake godine. Nekako, svi su u depresiji, sve je izgubilo taj neki praznični duh, tako da sam se ja sa njima i stopio. Više se radujem Božiću - nastavio je Stefan.

Šta bi poželeo sebi u Novoj godini?

Sebi bih poželeo puno zdravlja i da se u ovoj godini ostvarim kao roditelj - dodao je Karić.

Kratka poruka za čitaoce portala?

Svim čitaocima portala Pink.rs želim puno zravlja, sreće i ljubavi, i da se u 2021. više smeju i raduju! - poručio je Stefan.

Foto: Privatna arhiva

Autor: D.B.

#Zadruga