AKTUELNO

Bosanski pevač vezu sa muškarcem želi da kruniše brakom.

Pevač sevdalinki Božo Vrećo potvrdio je na Fejsbuku pisanja medija da se udaje ili ženi, kako je kome drago. On je na ovoj društvenoj mreži objavio post u kom je otkrio da se zbog ljubavi seli iz rodne Foče.

- Dragi moji, znate da ja nikad ništa ne krijem od vas pa zato i pišem ovog jutra da vas lepo obavestim o svemu vezano za moju vezu, jer se već piše o udaji/ženidbi, kako god. Znate da sam rekao da ću iz Sarajeva i iz Bosne otići tek onda ako me ljubav odvede, nikad i nikako drugačije, tako da moja ljubav uskoro dolazi po mene, već idući mesec mi se selimo u naš dom, moj partner je kupio kuću za nas i jako se radujemo novom životu - napisao je Božo na Fejsbuku.

Vrećo je dodao i da još ne zna kada će biti venčanje, ali da će na ludi kamen sigurno stati ove godine i da mediji neće biti pozvani da ga prate.

Podsećanja radi, regionalni i naši mediji svojevremno su povezivali Vreća sa muzičarem Markom Luisom, sinom pokojnog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa, koji je pre nekoliko godina poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Priče o njihovoj ljubavi počele su otkad su njih dvojica snimili duet, a sada je Božo odlučio da progovori i demantuje sve medije koji su preneli vest da je u vezi sa Markom, jer oni nikad nisu bili zajedno.

Foto: Facebook

- Setih se stare ispeci, pa reci, no dobro. Marko Luis je moj prijatelj i srećno oženjen, moj partner je uz mene i selimo se uskoro van Balkana - napisao je Vrećo danas na Fejsbuku, jer su mu se očigledno smučile priče koje škode njegovom prijateljstvu s muzičarem.

Autor: V. T.

#Božo Vrećo

#Marko Luis

#pevač

#svadba

'