AKTUELNO

Nije mu lako!

Pevač Darko Lazić nedavno doživeo je veliki porodični gubitak kada mu je otac Milan preminuo. Porodica Lazić će ove godine prvi put dočekati praznike bez Milana, a pevač sada ističe da mu najteže pada to što če Badnje veče i Božić dočekati bez stuba kuće. 

Foto: Instagram.com

Teško mi pada što praznike provodim bez oca, ali šta da se radi, život ide dalje. Neće biti isto bez njega za Božić, on je bio glava kuće, svi smo porodično slavili… Ove godine obeležićemo Božić bez muzike, ispoštovaćemo sve običaje, kao i do sada - rekao je Darko.

Lazić nakon smrti oca vratio se uobičajenom načinu života. Igra se sa sinom Aleksejem, druži se s prijateljima, snima emisije, a čak se latio i mikrofona. Neki su mu to zamerili, a on za njih ima oštar odgovor.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

Nije mi lako, ali moram da budem jak, najjači zbog drugih. Ako ja padnem, svi smo pali. Pokušavam da se izdignem iz ove situacije, da bude kao što je nekad bilo, zato se i smejem i družim. Vidim da me po društvenim mrežama pljuju, pitaju se zašto kačim fotografije gde se smejem, a imao sam smrtni slučaj. Ko ste vi da mi pametujete? Ja žalim, ne žalite vi. Ja najbolje znam kako mi je! Estradna sam ličnost, moram zbog posla da se smejem i da pevam. Kad sam sam meni je teško, ali ja to pred drugima ne pokazujem - izjavio je Lazić.

Autor: S. K.