AKTUELNO

Ona se u želji da pomogne svom gojaznom prijatelju da smrša obratila popularnom voditelju.

Nataša Kojić Taša, ćerka folk pevača Dragana Kojića Kebe, gostovala je u popularnoj američkoj emisiji.

Pevačica se pojavila u ''Šouu Roberta Irvina'', u kom gosti pričaju o preljubi, rešavaju svađe s komšijama i prijateljima, otkrivaju porodici svoje najmračnije tajne...

Nataša je pre više od dva meseca poželela da pomogne gojaznom prijatelju Tomiju da smrša, pa se obratila popularnom voditelju.

Foto: Printscreen Youtube

On zna da sam ja veoma oštra i da nemam dlake na jeziku, pogotovo prema prijateljima. On je divna osoba, anđeo, pravi prijatelj koji je uvek tu za mene. Pomogla sam mu da izgubi nekoliko kilograma. Rekao mi je: „O bože, konačno mogu da vidim svoja stopala.“ Bio je mnogo srećan. Ne želim da kažem da sada nije srećan, ali može da bude srećniji - rekla je Kebina ćerka.

Nakon što ga je javno podstakla da još smrša, Tašin drug se tome predao i zajedno s njom će u novoj epizodi pokazati svoj novi izgled.

Foto: Printscreen Youtube

- S obzirom na to da je drugi put u emisiji, pretpostavljam da je smršao, ali hajde da vidimo - rekla je Nataša, a onda se pojavio Tomi i sve oduševio.

Smešna emisija. Niko nije normalan i to je u redu. Tomi legenda - napisala je Kebina ćerka u opisu video-snimka iz emisije koji je objavila na svom profilu na Instagramu.

Autor: M. K.

#Dragan Kojić Keba

#Nataša Kojić

#emisija

#pevač

#ćerka

'