AKTUELNO

Ne propustite drugu finalnu epizodu najpopularnijeg šou programa za talente na ovim prostorima.

I ovog četvrtka spektakl je zagarantovan u novoj epizodi najpopularnijeg šou programa na ovim prostorima, "Ja imam talenat".

Nakon nekoliko meseci selekcije i teških odluka koje je četvoročlani žiri morao da donese, počinje finalna borba za najtalentovanijeg.

Foto: Printscreen Youtube

Prvih četvoro superfinalista je izabrano u prošloj emisiji, a sada vas očekuje drugo finalno veče u najgledanijem šou programu za talente i 14 nastupa koji će vas ostaviti bez daha.

Očekuju vas nastupi sjajnog iluzioniste Džordža Diamonda i mađioničara Luke Ivanovića, kao i spektakularni performansi akrobata Elene Nađ i grupe "Bar Strong".

Foto: Printscreen Youtube

Plesne grupe "Dream Team" i "Continuum Root", ali i neverovatni Tunižanin Nuredin Sajeh i devojčica koja je oduševila region, Sofija Stanojlović, svojim pokretima će dovesti atmosferu u studiju do usijanja.

Foto: Printscreen Youtube

Za sjajnu muziku u ovoj finalnoj večeri biće zaduženi "Rok u ponoć", "Fantastic Boys", "B Shake", vokalni sastav "Vokal 5", ali i maestralna Vanja Bogetić, a na scenu se vraća i fantastični rep dvojac iz Crne Gore, Story i Strašilo.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Videćete četrnaest spektakularnih nastupa, a samo je četiri mesta za superfinale i završnu borbu za najtalentovanijeg na ovim prostorima.

Dva takmičara bira četvoročlani žiri, dok dva takmičara birate upravo vi, dragi gledaoci, zato glasajte za svog favorita.

Foto: Printscreen Youtube

Ne propustite ovu fenomenalnu epizodu najgledanijeg šou programa "Ja imam talenat", u četvrtak 18. maja, uživo od 21:30h samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Elena Nađ

#Ja imam talenat

#Nouredin Sajeh

#Sofija Stanojlović

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

#Televizija Pink

'