AKTUELNO

Poznata pevačica rešila je da stavi tačku na brak sa proslavljenim vaterpolistom.

Posle brojnih skandala i afera koje su u velikoj meri poljuljale njihovu bračnu luku, poznata pevačica Ana Kokić rešila je da preseče i razvede se od supruga Nikole Rađena.

Foto: TV Pink Printscreen

I krajem prošle godine govorilo se o njihovom  razvodu, međutim, pevačica je tada demantovala da joj je u brak u krizi. Ipak, izgleda da su se problemi nastavili, zbog čega je rešila da definitivno ostavi vaterpolistu i njovoj ljubavi ne da više nijednu šansu.

Foto: TvPink Printscreen

Sad je definitivno kraj! Prešla je i preko kokain afere i priča da ju je varao sa kojekakvim starletama... Sve je to gutala i trpela zarad mira u kući i prvenstveno dece, ali nepremostive razlike u karkteru , razmirice i žučne svađe koje su postale deo njihove svakodnevice više nije mogla da trpi. Zbog toga je rešila da jednom za svagda preseče i  razvede se - otkrio je dobroobavešteni izvor blizak portalu za Pink.rs.

Ovim povodom pozvali smo Anu Kokić, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Podsećanja radi, Ana i Nikola sklopili su brak 2008. godine i imaju dve ćerkice.

Pink.rs

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

#Razvod

'