AKTUELNO

Šokantno saznanje!

Glumica Milena Radulović prijavila je Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao, a mnoge kolege su pružile podršku njoj i ostalim devojkama. Anastasija Ražnatović je istakla da je kao mala jedno vreme pohađala školu glume kod njega, a malo ko zna da je baš Mika Aleksić snimio "svadbu veka" - Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana.

Foto: Printscreen YouTube/Studio B

Upoznali su se tog 11. oktobra 1993. godine na proslavi dana Srpske dobrovoljačke garde u Erdutu. Komandantu je za oko zapala stasita crnka za kojom je i onda ludovala muška polovina Jugoslavije.

Nikad ni jedno venčanje u Srbiji nije izazvalo toliko interesovanje kao što je to bio slučaj sa, kako su je mnogi prozvali, "svadbom veka".

Foto: Printscreen YouTube/Svetlana Ceca Raznatovic

Tog 19. februara 1995. godine sudbonosno "da" rekli su najsjajnija folk zvezda jugoslovenske estrade Svetlana-Ceca Veličković i Željko Ražnatović Arkan.

Snimanje svadbe organizovao je režiser Miroslav Aleksić, svojevremeno nagrađivani režiser državne televizije koji se nekoliko godina ranije upoznao s Arkanom kada je komandanta Srpske dobrovoljačke garde ovekovečio u Tenji. Aleksić je ceo tok svadbe snimao s pet pokretnih kamera. Ukupno je snimljeno oko 30 sati materijala od koga je kasnije sačinjena kaseta u trajanju od 90 minuta.

Video: youtube/Svetlana Ceca Raznatovic

Autor: M.M.

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Željko Ražnatović Arkan