AKTUELNO

Još jedan turbulentan dan.

Četvrtak popodne je rezervisan za nastavak emisije "Pitanja gledalaca", pa je i danas postavljeno mnogo škakljivih pitanja od strane gledalaca, zbog kojih su mnogi zadrugari zanemeli, ali i dolazili u sukobe. Pre svega je pokrenuta tema scenarija Kristijana Golubovića koji je osmislio i uloge koje su podeljene. Mnogim zadrugarima nije bilo pravo, a među njima su bile Aleksandra Nikolić i Milica Kemez, koje nisu uspele da se izbore za svoje mesto u Golubovićevom filmu. Po njihovom mišljenju, tako je zato što ih Kristijan ne voli, ali onda im je on razjasnio da ih ne smatra ozbiljnim igračima, i da za rad u ovom projektu želi ozbiljne i odgovorne ljude.

Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću i svi zadrugari su bili za crnim stolom, a onda je počelo saslušanje. Glavna tema je i ovog puta je bila odnos Milana Jankovića Čorbe i Maje Marinković, pa je za njih postavljeno više pitanja. Iz odgovora se svašta moglo zaključiti. Na kraju je Maja ta koja je bila na stubu srama, a mnogi su je osudili da sve što je radila bilo namerno i u inat Janjušu, a zasmetalo im je i to što se dan nakon raskida zavlačila Čorbi pod jorgan. Marinkovićeva nije mogla da suzdrži emocije, pa je i u par navrata zaplakala.

Čak su i gledaoci primetili Kristijanovu nepravdu, pa je sledeće pitanje bilo upućeno njemu.

Zašto su samo tebi dragi ljudi dobili ulogu, a na primer Aleks nije? - glasilo je pitanje.
Zašto Milica Kemez nije dobila ulogu u tvom filmu?

Golubović je bio odlučan da im ne dodeli ulogu, pa ih nazvao tupavicama i rekao da su zaslužile da glume u nekom drugom žanru.

U njihovu odbranu je stala Zerina Hećo kojoj je zasmetala njegova favorizacija određenih ljudi, pa je dalji razgovor prešao u konflikt njih dvoje.

Zerina je svoju histeriju nosila dalje kroz kuću, pa je ušla i u konflikt sa Sandrom Rešić kad aje ona iznela svoju stranu priče, a kasnije i sa Tarom Simov.

Pitanja gledalaca su uzdrmala i Nenada Lazića Necu, pa se njegova emotivna strana ponoovo aktivirala, da je posle par situacija sa zadrugarima izleteo u dvorište i plakao. Kao i uvek, našao je rame za plakanje, ali je i kod Ane Bulatović naišao na hladan tuš, kada mu je rekla da sve glumi i radi zbog kamera.

I ovog puta je pomenuta tema Jovane Tomić Matore i njene opsesije prema Sanji Stanković, pa je Marko Đedović prozreo njenu taktiku da svakog muškarca koji joj se približi, pokuša da udalji od nje.

S druge strane, Sanja Stanković i Anđelo Ranković su potvrdili da su u nikad boljim odnosima, ali da ipak Sanji smeta to što je on hladan prema njoj.

Jučerašnja svađa između Sandre Rešić i Rialde Karahasanović je i ovog dana podstaknuta, pa je Marko Đedović izneo svoje mišljenje u vezi sa tim. Međutim, između njih dve su se na kraju dana smirile strasti, pa su nastavile druženje u miru i slozi.

Za naredna dešavanja i novosti u Beloj kući pratite nas uživo na Pink.rs.

Autor: I.P.