AKTUELNO

Pevačica je nedavno priznala da je imala abortus i da je nakon toga imala dve vanmaterične trudnoće zbog kojih nije mogla da se ostvari kao majka.

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić nedavno je prvi put otvoreno govorila o tome kako je u mladosti imala abortus, kao i zbog čega joj se nije dalo da postane majka. Popularna pevačica ne krije da joj je neostvarena želja oduvek bila da ima potomstvo, ali i to da njena mačka donekle nadomešćuje tu prazninu.

Foto: Pink.rs

Vlada Perović, pevačicin bivši muž otkrio je javnosti da zbog abortusa nisu mogli da dobiju decu.

Ma koji crni bivši muž?! Kakve veze abortus ima sa njim, ja sam abortirala kada mi je bilo 24 godine i posle toga sam zakačila dve vanmaterične trudnoće! Zato više nisam mogla da zatrudnim i to je to. Prevazišla sam ja tu boljku, pomirila sam se sa sudbinom. Imam mačku koju gledam kao da mi je ćerka, tepam joj i volim je mnogo - rekla je pevačica.

Pročitajte još: Pevačica priznala da je ABORTIRALA, pa progovorila o CRNOJ MAGIJI! (FOTO)

Na tekst o sudbini Lepe Lukić na našem portalu reagovala je jedna čitateljka koja je ponudila da joj, kako je sama napisala, prepiše jednu svoju ćerku i time ispuni njenu veliku želju.

Foto: Printscreen Instagram

Vrlo neobična ponuda, a da li će Lepa Lukić pristati da u osmoj deceniji postane mama devetogodišnjoj devojčici, ostaje da vidimo.

Autor: J. V.

#Dete

#Lepa Lukić

#pevačica

'