AKTUELNO

Žena poznatog pevača progovorila je o svom prijatelju u jeku njegove afere sa zadrugarkom.

Bivša zadrugarka Marija Bulat koja je nedavno napustila velelepno imanje u Šimanovcima, bila nam je gost u rubrici ,,Zadruga - sami protiv svih", te smo za nju pripremili nekoliko aktuelnih klipova iz četvrte sezone najgledanijeg rijalitija Zadruga.

Prvi video-prilog koji je Marija prokomentarisala jeste kada je Kristijan Golubović otkrio da je uhvatio Taru Simov i Nenada Aleksića Ša u neprijatnoj situaciji, isticajući da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

- Meni su toliko teško pala ta pitanja, ja to ne mogu da prihvatim i nisam to primetila. Tara je dete, mislim da je prebrzo odrasla, Ša je mnogo stariji od nje i mislim da je gleda kao prijatelja. Drugačije je tamo unutra, jako teško je nekog oterati od sebe, ali mislim da su prijatelji, to je moje mišljenje. Verujem nekoj svojoj intuiciji.

Naredni video koji je bivša zadrugarka prokomentarisala jeste odnos Tare i Ša za crnim stolom, kada je ona pokušavala sve vreme da ga poljubi, što je njemu zasmetalo.

- Njemu jako nedostaje žena, to je ono što mogu da dam ruku, teško mu je. Činjenica mu je da mu to hrani sujetu i da je Tara jako naporna, iz dobre namere. Mislim da bi mi rekla da se zaljubila, kada bi se on podigao, mislim da ona ne bi bila uz njega. Vezala se uz njega i trudi se da ga oraspoloži, iako ne shvata da je ona jedan od razloga što je on neraspoložen i što se plaši kako sve to izlazi napolju.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Svi čekaju da se Ivana oglasi, a budući da ste vi kućni prijatelji, kako ona gleda na njihov odnos? Da li je ljubomorna?

Ja sam se čula sa Ivanom, prenela sam joj svoj utisak, ja želim da se taj brak kruniše bebom i da se stavi tačka na sve. Ona generalno nije ljubomorna i svesna je da on ima drugarice, ona ga najbolje poznaje, ali ona(Tara) je dete, meni je bilo teško da joj kažem da se skloni, a kamoli njemu - izjavila je Marija.

I za kraj, Mariji smo pustili videoč-prilog u kom je imala priliku da vidi kako je Maja Marinković napravila problem u noći kada je ona ušla, jer nije htela da spava pored nje. No mnogi su prokomentarisali da je to samo još jedan izliv ljubomore, budući da se Marija poznaje sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

- A, ovo je za mene... Ona je meni to rekla, ja njoj stvarno ništa ne zameram, verovatno bi se i ja osećala kao kod svoje kuće da sam tamo superstar, nemam zamerku stvarno. Ja sam bila dobra i sa Čorbom, i sa Janjušem, ja inače imam muške prijatelje, a nisam taj tip na koga može neko da bude ljubomrona, i da jeste, ne zameram joj.

Detaljnije u nastavku.

Autor: 'Ognjen Bogdanović

#Maja Marinković

#Marija Bulat

#Marko Janjušević

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#Zadruga