AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Mina Vrbaški je ovog popodneva došla do Drveta Mudrosti, gde je sa njim porazgovarala o svim aktuelnostima u Zadruzi.

Sve što je zanimljivo me zanima? - pitalo je Drvo.
Tara i Ša, svako veče je plakanje, dranje, šaputanje iza medveda. Sve sama primetim noću, i večito su nekem svađe. Ja bih to nazvala zabranjena ljubav. Mislim da je sviđanje obostrano. Mislim da je Tara pubila glavu Nenadu od kada se vratila od frizera. Ne prepoznajem ga, nije mi jasan da sebi sve to dozvoljava. Neshvatljivi su mi. Ti pogledi su mi nejasni, miluje je po licu, pipka je... Ja svašta vidim, previše je čudan odnos. Ne znam, ne dopada mi se to uopšte, žao mi je one žene kući, jer je sve ovo već prošla. U Zadruzi 2 joj je bilo lakše - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se sa tobom dešava? - pitalo je Drvo.
Krivo mi je što mi se to nameće. Juče su svašta rekli, a ja znam da nije došlo do poljupca, Zaneli smo se, igrali. Ja nemam simpatije prema drugim ljudima, ja imam svoje teme, koje pratim sa strane, i ne interesuje me ljubav. Što se tče Filipa tu je spuštena lopta, nemam tu neku lošu nameru. Isto, samo da dodam, ovo što je bilo sa Kenanom i sa Rialdom, mislim da je Kenan podvojena ličnost. Kao da je tražio razlog da raskinu - komentarisala je Mina, pa dodala:
Nama ništa nije jasno. Prošle nedelje je reako da mu odnos sa Matorom ne smeta. Smatram da je ovo bio izgovor da bi je ostavio, posle svega - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Između Matore i Rialde nema ništa? - pitalo je Drvo.
Ne, Matora se šali. Ja znam da je Rialda zaljubljena u Kenana. Mi stalno pričamo, i dosta sam upućena od ulaska ovde. Znam da ovde ne gleda nijednog muškarca tim očima više, pored njega - rekla je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima li još nešto zanimljivo? - nastavilo je Drvo.
Teodoru sam jutros upoznavala sa učesnicima, i pričala sam joj kakav sam odnos imala sa Vladimirom. I Aleks je nju pitala kao da li joj se sviđa. I ona kaže: " Pa dobro, je l' ti smeta naš odnos?" Tako da je potvrdila da joj je Vladimir koji joj je simpatičan. To je jedina devojka koja, mi ne bi smetala. Toliko je mirna, lepa, pametna, tajanstvena. Nemam ništa protiv - rekla je Mina.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga