AKTUELNO

Zgodna takmičarka uspela je da privuče veliku pažnju javnosti.

Dvadestjednogodišnja Andrijana Radonjić iz Požege u poslednjoj emisiji "Pinkovih zvezda" predstavila se pesmom Cece Ražnatović ''Šta je to u tvojim venama'' i novim hitom Seke Aleksić "Evo".

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što su prvo primetili članovi žirija jeste Andrijanin provokativan stajling, a za izgled je dobila reči hvale od svih članova žirija.

Miroljub Aranđelović Kemiš ponudio se da Andrijani napiše pesmu, a njegova supruga se složila i istakla da će ona sasvim sigurno biti zvezda.

Andrijana, tebi je lako jer ti već imaš obećani spot i pesmu, tako da si ti već sebi obezbedila, stvarno si kako ono ja kažem ''riba do bola''. Ti imaš glasa onoliko koliko treba, lepote više nego što treba i samo još taj detalj i Bog da budu na tvojoj strani i da ti se ispune data obećanja da ti se snime spot i pesma i ti si na konju - rekla je Zorica Brunclik i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je suknja završila posao. Kad je Andrijana izašla, svima je vilica pala dole.

Andrijanino izvođenje Sekinog hita "Evo" za samo jedan dan pogledalo je skoro 100 hiljada ljudi. Ovo je rekordan broj pregleda kojim se malo ko može pohvaliti, a to samo potvrđuje reči članova žirija "Pinkovih zvezda" da je pred Andrijanom Radonjić blistava karijera.

U nastavku možete pogledati Andrijanine nastupe iz poslednje emisije.

Autor: J. V.

#Andrijana Radonjić

#Pinkove zvezde

#Takmičarka

#emisija

'