AKTUELNO

Ne propustite poslednju finalnu emisiju najgledanijeg šou programa za talente.

Ovog četvrtka spektakl je zagarantovan u novoj epizodi najpopularnijeg šou programa na ovim prostorima, "Ja imam talenat".

Nakon nekoliko meseci selekcije i teških odluka, koje je četvoročlani žiri morao da donese, počinje finalna borba za najtalentovanijeg.

Foto: Printscreen

Prvih osmoro superfinalista je izabrano u prve dve finalne emisije, a sada vas očekuje treće i poslednje finalno veče u najgledanijem šou programu za talente.

Emir Samardžić i David Rao pokazaće svu moć iluzije na velikoj sceni šou programa "Ja imam talenat", dok će Matan Vukćević stvoriti još jedno umetničko delo pred očima žirija i milionskog auditorijuma.

Foto: Printscreen Youtube

Plesne grupe "USB" i "Hip Hop Kids" razmrdaće sve u studiju, brejkdens duo "Bboys Sexmachine" pokušaće da ponovo oduševe žiri, dok će Snežana Nešić pokušati da opravda zaltni taster koji je dobila od Stefana Đurića Raste.

Foto: Printscreen Youtube

Za sjajnu muziku u poslednjoj finalnoj večeri biće zaduženi bend "The Vlasony", harmonikaš Aleksandar Ranković, maestralni pevači Nađa Kiurski i Željko Lanzola, ali i čudo od deteta, sedmogodišnji violinista Adrian Mašić.

Foto: Printscreen Youtube

Boje hip-hop kulture ovog četvrtka braniće bitbokser Aldin Ramović, dok će reper Nikola Anđelković pokušati da nadmaši svoj poslednji nastup, kada je izveo pesmu "Ana Mihajlovski Flow".

Foto: Printscreen Youtube

Njih četrnaestoro će se ovog četvrtka boriti za još samo četiri mesta u superfinalu, a nakon ove večeri imaćemo 12 veličanstvenih superfinalista, od kojih će samo jedan osvojiti glavnu nagradu i titulu najtalentovanije osobe na ovim prostorima.

Foto: TvPink Printscreen

Dva takmičara bira četvoročlani žiri, dok dva takmičara biraju gledaoci, zato glasajte za svog favorita.

Ne propustite ovu fenomenalnu epizodu najgledanijeg šou programa "Ja imam talenat", u četvrtak 25. maja, uživo od 21:45h samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Adrian Mašić

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#David Rao

#Ja imam talenat

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

#USB

#Željko Lancola

'