AKTUELNO

Pevač se i dalje bavi muzikom, a trenutno uživa u svom drugom braku.

Mnoge generacije odrasle su uz romantičnu pesmu "Malena" koju je 1995. godine snimio hrvatski pop pevač Sandi Cenov za kojeg se muzičkim žargonom može reći da mu je ova pesma "lična karta".

Foto: Sandi Cenov, Foto: YouTube Printscreen

Uz ovaj veliki hit udvarali su se mnogi, ali i proživljavali ljubavne brodolome devedesetih godina, a "Malena" je, bez sumnje, Sandijeva pesma koja je postigla najveći uspeh van granica njegove rodne Hrvatske.

Pevač je, inače, rođen 1968. godine, a osim pomenutog hita, uspeh su postigle i pesme "Nebo", "Žena budi mi ti", "Popravi mi dan", "Marija" i "To je to". Iza sebe ima viđše od deset albuma i dva braka - njegova prva supruga bila je Branka Bebić sa kojom se oženio 1995. godine, dok mu je sadašnja supruga Ilina Cenov. Kako je u jednom intervjuu sam istakao, na prvoj svadbi ugostio je mnogo više ljudi i bezbroj pripadnika estrade, budući da je tada bio opčinjen njom, a njegovo drugo venčanje u velikoj meri se razlikovalo od prvog - bračne zavete položio je u krugu najbližih prijatelja i članova porodice, a veliku feštu je zaobišao jer je, kako kaže, sazreo. Takođe, otkrio je i da je prvi ples odigrao mnogo bolje na drugoj svadbi, a da ove dve ceremonije imaju nešto zajedničko - bend koji je zabavljao svatove.

Foto: Sandi Cenov, Foto: YouTube Printscreen

Svestrani muzičar koji, inače, svira i gitaru, i dalje se bavi muzikom, a poštovaoce svog glasa ovog juna iznadio je video-spotom za pesmu "Anđeo i vrag". Sandi danas izgleda ovako:

Foto: Sandi Cenov, Foto: YouTube Printscreen

Sandi je aktivan i na društvenim mrežama, a na njegovim nalozima mogu se videti fotografije iz svakodnevnog života - sa letovanja, sa prijateljima, suprugom, kao i sa nastupa.

Foto: Sandi Cenov, Foto: Facebook Printscreen

Foto: Sandi Cenov, Foto: Facebook Printscreen

Njegova druga supruga Ilina Cenov izgleda ovako:

Foto: Ilina Cenov, Foto: Facebook Printscreen

Autor: D. Tanasijević

'