AKTUELNO

Sve puca od uvreda!

Voditelj Milan Milošević je upravo ušao u Belu kuću, kako bi se odigrale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje". Milan je poželeo dobrodošlicu novim takmičarima, a zatim se pokrenula i priča o Izazoviziji koja se odigrala u subotu, u okviru nedelje ljubavi. Želeo je da čuje komentar o neprijatnosti koje su zadrugarke imale zbog svojih muških partnera.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam primetila, kod svih muškaraca koji je bio poražen svaki se više stideo nego žena, a najviše Danijel koji je uživao kada je kanalio Aleksandru! On je rekao Aleksandri i rekao kako će imati najmanje rezultate - rekla je Teodora.
Nije tačno ja sam se trudio u svakoj igri, sem u košarci i u fudbalu! Udarao sam i kruške, i u dve igra sam bio najgori a sve ostalo sam bio dobar! - rekao je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

On jeste rekao da će biti najgori, a to je bilo kada smo počeli i nasmejao se i nisam primetila da tio je bilo krivo kada si mi ono sipao i kada sam obrvu obrijala, videlo se da ti je drago! Da sam zanbo da će on ovakjo da priča bio bih najgori - rekao je Danijel.
Ja mislim da niko ne bi dozvolio da zbog poniženja devojke bude najgori! Ja sam bio najgori na rodeu jer sam smotan, i da mi izaberete najomrženije osobe da se takmičimo i da budem najgori ja ne bih pristao - rekao je Vladimir.
Meni je Aleksandre bilo žao, i jako je bilo neprijatno da je gelda onako cele noći i Kenan se smejao cele noći! - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijane šta je sa Monikom, i ova nezahvalnost nakon svega što si uradio za nju - pitao je Milan.
Ona neumereno ždere i krade tuđe stvari i aljkava je, blati pab! Ona je aristokratsko dete koje se napatilo, i znam koliko je propatila sa momvima i shvatam njeno okretanje ženksom polu! Ja se sećam kada je ona rekla da dolazi tamo samo da bi jela, i ona nikada neće moći da legne sa mnom u krevetu, a ona mi je rekla da ja ne mogu ni sa njom! Ona je htela da bije devojku zbog keksa od sto dinara- rekao je Kristijan.
On je rekao šta bi radio lezbejkama, i to nije lepo! Katastrofalne reči mi je rekao, i ja to ne mogu da slušam. Kristijan nije šef ovde, i pab nije njegov i on mene omalovažava i stalno laže i priča budalaštine. - rekla je Monika.
Šta je ona tražila tamo sve vreme, ako je on lažov? Sve je namerno radila, a on je nju štitio - dobacio je Đedović.
Ja sam Neci rekla da Kristijan mora da se smiri, jer je ušao u sukob sa Kristijanom i rekla sam da mora da sačeka da se smiri a ja Kristijana nikada nisam ogovarala! Ja sam se razočarala u njega, i da se on ovako ponaša prema devojkama to je katastrofalno - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga