AKTUELNO

Iznele svoja intimna ljubavna iskustva!

U emisiji ''Magazin In'' na televiziji ''Pink'', kod autorke i voditeljke emisije Sanje Marinković, gostovale su samo dame. Na temu ''Koje su to najčešće greške svih dama'', budući da u novom milenijumu svaka žena sama plaća svoje greške, govorile su voditeljka Dušica Spasić, pevačica Leontina Vukomanović, pevačica Nikolina Kovač, glumica Eva Ras i spisateljica Ljiljana Habjanović Đurović.

Foto: TV Pink Printscreen

Na Sanjino pitanje ''Kako bez straha da sebe stavimo u prvi plan?'' Ljiljana je imala dosta da kaže.

Ja se svakog dana pomolim da budem žena kakva je potrebna mom mužu, da budem majka kakva je potrebna mom sinu i da budem jednog dana svekrva i baka kakva je potrebna mojoj snaji i mojim unučićuma, ako ih budem imala. Ali s druge strane očekujem to isto. Treba reći nemoj da me voliš na svoj način, nemoj da me voliš kako je tebi zgodno, nego me voli kako je meni potrebno - zaključila je spisateljica Ljiljana Habjanović Đurović i sve oduševila svojim izlaganjem.

Foto: TV Pink Printscreen

Leontina i Eva Ras su se nadovezale interesantnim izlaganjem.

Tako što se izborimo za svoju smaostalnost, radimo ono što volimo, imamo svoj posao, ne zavisimo od muškarca i na kraju krajeva, ugađamo sebi kroz te segmente života - rekla je Leontina.
Ja sam se tako dva puta razvela - dodala je Eva Ras i nasmejala sve u studiju.
Ja sam i prvi put imala problem sa udajom jer sam znala da nisam bila spremna za ceo život - zaključila je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Na drugoj godini fakulteta sam se prvi put udala i ja sam smatrala da moram da napravim karijeru i da on mora da razume sve to. Taj brak je trajao 5 meseci. Tada sam bila jako tužna. Niko nas tokom života ne nauči kako da podnesemo kada nas neko ostavi. Preživela sam to tako što sam mu pokazala da ću boljeg naći i svaki dan me je neko čekao, da on vidi kako me neko drugi čeka. A drugi put sam se udala i shvatila da on meni ne treba, razvela sam se i nećete verovati da sam Rasa upoznala dva meseca posle tog razvoda. U utorak sam ga upoznala , a u subotu sam se udala za njega, taj brak je bio fantastičan - ispričala je Eva ras.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Eva Ras

#Leontina Vukomanović

#Ljiljana Habjanović Đurović

#Nikolina Kovač

#Sanja Marinković