AKTUELNO

Najveća balkanska zvezda i popularna turska glumica, koja će oduševiti region i u novoj seriji "Ljubav i novac", imaju jednu zajedničku stvar.

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović oduševila je region novim spotom za pesmu "Anđeo drugog reda" koji je za manje od deset dana pregledan blizu dva miliona puta, a veliku pažnju privukli su kadrovi u kojem je pevačica specijalno kostimirana.

Foto: Youtube

Njen tim stilista je za potrebe snimanja spota dizajnirao unikatni kostim u kojem je Ceca izgledala kao kraljica, a u prilog ovom epitetu išla je i prelepa kruna koja je upotpunila čitavu zamisao kreativnog tima pevačice.

Foto: Youtube

Zanimljivo je da je Ceca u ovakvom izdanju mnoge podsetila na sultaniju Ajše Hafse Valide, majku glavnog lika u turskoj seriji "Sulejman Veličanstveni". Kako saznajemo od izvora bliskog folk divi, ona je veliki ljubitelj turskih serija, te s nestrpljenjem očekuje prvu epizodu serije "Ljubav i novac", u kojoj će se pojaviti i Nebahat Čehre, a koja svojim stajlingom u prethodnoj seriji neodoljivo podseća na Cecu.

Zvezdu serije LJUBAV I NOVAC verenik oženio NA PREVARU, a u devetom mesecu trudnoće pala je U KOMU!

Foto: Printscreen Youtube

Glumica Nebahat Čehre, kojoj je bila poverena ova uloga, ostala je upamćena po sličnim aksesoarima, a sada će domaću publiku oduševiti u potpuno drugačijoj ulozi.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Od večeras će milionski auditorijum Televizije Pink ovu tursku glumicu, koja važi za jednu od najpopularnijih i najlepših, moći da gleda u najpopularnijoj seriji svih vremena "Ljubav i novac", čija će se prva epizoda premijerno prikazati večeras u 21:15h.

Foto: Printscreen Youtube

UNIŠTILI MU ŽIVOT: Turskom zavodniku roditelji PREKINULI VEZU sa OVOM GLUMICOM iz serije LJUBAV I NOVAC! (VIDEO)

U seriji "Ljubav i novac" Nebahat tumači lik Zerin Denizer, odgovorne majke i preduzetnice koja ostaje bez supruga, koji je bio duboko povezan sa mafijom. Zbog dece je primorana da uzme sve konce u svoje ruke, a kroz seriju će publika imati priliku da vidi šta je sve spremna da uradi za porodicu.

Foto: Printscreen Youtube

Najgledaniju tursku seriju "Ljubav i novac" gledaćete svakog dana počevši od večeras, a deo onoga što vas očekuje danas u 21:15h na Televiziji Pink pogledajte u nastavku:

Pink.rs

#Ljubav i novac

#Nebahat Čehre | Nebahat Çehre

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Turska

#pevačica

#serija

'