AKTUELNO

Ko će najviše crveneti?!

Zadrugare večeras očekuje jedna od njima možda najmanje dragih emisija "Gledanje snimaka". Naime, stanari Bele kuće će večeras imati prilike da se susretnu sa mnogim svojim lažima i spletkama, koje su u danima za nama vešto negirali i demantnovali. Međutim, ono što je zasigurno je to, da mnogima večeras neće biti dobro kada na TV ekranima ugledaju svoja lica i situacije koje su u danima za nama izazivale lavinu komentara.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je i večeras došao u Belu kuću, a na rastanku sa zadrugarima, najavio je i te kako uzbudljivu noć, što će zasigurno i biti slučaj. Naime, kako je u poslednjih nekoliko dana romansa Tare Simov i Nenada Aleksića Ša na udaru, mnogi su komentarisali da je ovo upravo noć posvećena njima, a gledaoci, ali i njihovi cimeri, večeras će se možda suočiti sa svim naznakama koje njihovu romansu do detalja raskrinkavaju.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Ostaje da vidimo da li će se "Zabranjena ljubav" konačno raskrinkati do detalja, ali i kako će zadrugari reagovati kada na klipovima budu videli ono što mnogi do sada nisu! Sledi nikad uzbudljivija noć, zato ostanite uz TV Pink i pratite uživo "Gledanje snimaka".

Autor: D.B.

#Zadruga