AKTUELNO

Sigurnije nego ikad!

Članice gupe ''Hurricane'' predstavljaće našu zemlju na najprestižnijem muzičkom takmičenju u svetu - ''Evroviziji'', koja se ove godine održava u Roterdamu.

Foto: TV Pink Printscreen

Uraganke su petog marta premijerno predstavile novi evrovizijski hit ''Loco Loco'', koji za samo 24 sata broji preko milion pregleda na platformi ''Jutjub'', a reakcije publike su nikad bolje. Mnogi im predviđaju visok plasman.

Ne dovodi se u pitanje da li ćemo na pravi način da predstavimo našu zemlju. Pesma je baš naš senzibilitet i oslikava našu energiju. Potrudili smo se da napravimo, ne bolju, ali sličnu pesmu kao što je ''Hasta la Vista'', pokidaćemo bre kao pravi uragan - zaključila je članica grupe Ivana Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoje dve opcije što se tiče nastupa. Možda se desi da odemo u Roterdam i nastupamo bez publike. Spremne smo na svaki scenario - dodala je Ksenija Knežević.
Nas ništa ne može da zaustavi, samo mi je žao što neću doživeti Evroviziju na način na koji one jesu - nadovezala se Ivana, budući da je jedina članica ove grupe koja do sada nije imala dodirnih tačaka sa Evrovizijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je četvrti put da učestvujem na neki način, red je da pobedimo sad. Imamo mnogo reakcija na jutjubu, milion i dvesta pregleda za dan - zaključila je Sanja Vučić, koja je 2016. predstavljala Srbiju sa pesmom ''Goodbye''.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#hurricane