AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Turbulentna noć na velelepnom imanju. Zadrugari na intervjiuma kod Darka Tanasijevića rekli su sve ono o čemu su ćutali, a onda je ona spakovala kofere i napustila Zadrugu.

Evo šta se sve desilo u Beloj kući:

Foto: TV Pink Printscreen

Veče je počelo intervjuom Darka Tanasijevića sa Sandrom Rešić i Markom Đedovićem. Njih dvoje u Beloj kući važe za prave govornike i osobe koje sve vide i čuju i nemaju problem da to zadrugarima kažu u lice. Njih dvoje su Darku ispričali sve vezano za aferu koja drma Belu kuću, a to je odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Oboje su se složili da Ša čeka potvrdu da ga je Ivana ostavila da bi mogao da uđe u vezu sa Tarom. Njih dvoje misle da se on vodi teorijom da je bolje da bude ostavljen nego on da ostavi, jer na taj način želi da spere grehe sa sebe. Đedoviću je jako čudno što se niko od reperove porodice i drugara još uvek nije oglasio da potvdi priču MIne Vrbaški. Oboje ističu da su previše štedeli i Nenada i Taru jer ne žele oni da budu razlog njegove disvalifikacije.

Foto: Pink.rs

Nakon komentarisanja Tare i Ša, Sandra i Đedović su prokomentarisali odnos i Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe. Đedović je otkrio da je sam malo začinio priču jer je želeo Čorbino priznanje da su on i Maja zajedno, što je na neki način i uspeo da izvuče.

Naredni Darkov sagovornik bio je Kristijan Golubović, a on je, kao i uvek, surovo iskreno komentarisao zadrugare i sva aktuelna dešavanja u Beloj kući. Najpre je govorio na temu odnosa Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe:

Foto: TV Pink Printscreen

On je otkrio da se Čorba plaši da Maja ima još uvek osećanja prema Marku Janjuševiću Janjušu. Čudno mu je Majino ponašanje koje je video na klipovima, pa je zbog toga ona krenula da svaljuje krivicu na njega i njegov odnos sa Teodorom Bilanović, a onda je Kristijan ispričao da mu se Čorba poverio da je imao nešto sa Teodorom.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna tema je bila "prijateljstvo" Tare i Ša. Golubović je istakao da je reper primio informaciju o razvodu toliko lako, da se čak nije ni potresao, i otkrio da mu je laknulo zbog toga. Kristijan očekuje da Ša krene da iznosi prljav veš o svojoj supruzi i da na taj način pokuša da opere sebe.

Miljana Kulić naredna je gošća kod Darka Tanasijevića, a ona je intervju započela komentarisanjem svog odnosa sa Danijelom Višićem i Lazarom Čolićem Zolom:

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana smatra da su se zadrugari folirali na nominacijama, pa je otkrila da je Vladimir Tomović najveći manipualtor. Naime, Mijana krivi Tomovića što je u izolaciji spojila krevet sa Lazarom Čolićem Zolom, i potom otkrila da ne može obojicu da gleda očima, pogotovo Zolu koji joj je ispod pokrivača davao lažnu nadu.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir Tomović bio je sledeći gost kod Darka Tanasijevića, gde je komentarisao aktuelna dešavanja u kući:

Foto: TV Pink Printscreen

Tomović je ispričao kakvo je stanje u Beloj kući. Naime, on je istakao da je velika tenzija zbog odnosa Nenada Aleksića Ša i Tare Simov. Popularni Tomović smatra da je pravi primer kako se bori protiv svakavih priča o prevarama Vuka Moba, koji je skočio na sto kada su pokušavali da ga spoje sa Paulom Hublin. Ša to ne radi, njemu je, po Vladimirovim rečima, laknulo kada je saznao da se razvodi.

Foto: TV Pink Printscreen

Tomović je takođe istakao da nema emocija između njega i Milice Kemez, ali da bi on sve učinio da vidi osmeh na njenom licu.

Nenad Lazić, poznatiji kao Neca Tiktoker bio je naredni gost kod Darka Tanasijevića. On je Darku ispričao sve što zna o Danijelu Višiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Neca je istakao da se dopisivao sa Danijelom na jednoj gej aplikaciji. On je otkrio da je čak i Milici Kemez rekao to, a onda je primetio poglede između Danijela i Bore Santane, sa kojim i dalje nije u dobrom odnosu.

Nakon intervjua, usledilo je izbacivanje. Nominovani su bili Lazar Čolić Zola i Dragana Burmazović. Njih dvoje su se sa Darkom uputili u sporstku dvoranu, gde su imali igricu koju im je spremio Veliki šef.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je pobedio u igrici i on je osvojio 59% glasova dok je Dragana ispala sa 41%. Zadrugari su se pozdravili sa Draganom, nakon čega je ona krenula put studija, gde je razgovarala sa Dušicom Jakovljević.

Dragana je u studiju kod Dušice ispričala sve o njenom boravku u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dobro prošla, mislim da je Nenadu najteže sada. Da je pravio greške-jeste, ali je počeo ozbiljno o tome da razmišlja kada je čuo za informaciju o supruzi. Misli da može da ispegla situaciju kad izađe, želi samo da mu neko javi sigurno šta se dešava. Ako razmišlja svojom glavom, da sedam godina baci... Nije mi jasno, kao da nije poznavao tu ženu - komentarisala je Dragana, pa se osvrnula na odnos sa Mišelom i Janjušem:
Nisam se ni u Mišela razočarala, ali da sam drugačije poteze očekivala, jesam. Nisam očekivala burnu reakciju na mene, zamerila sam mu to, ali smo sve rešili, pa smo ostali okej. Janjuš i Ana su mi se najviše dopali u Zadruzi - završila je Dragana.

U Beloj kući je nakon izbacivanja započela Igra istine Lepog Miće. Igra je počela pitanjem za Danijela Višića koji je otkrio da je po njegovom mišljenju Neca Tiktoker napokvareniji u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga su se njih dvojica sukobili i Neca je izneo detalje dopisivanja njega i Danijela na gej aplikaciji.

Monika Horvat je ustala tokom igre istine i ispričala da je pobegla od jednog dečka koji joj je prokackao sav novac koji je imala, pa je otišla u Nemačku da zaradi novac i da povrati poverenje svojih roditelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina Vrbaški je ustala i otkrila zadrugarima kako izgleda sve napolju:

Ja jesam dobra sa Jovanom, ali se ona izgleda od kako je sa Stefanom promenila i mislim da je spas što je to uradila i napravila je greške što se tiče Luke, a i zadrugari se slažu sa gledaocima. Paulu vole i ne vole, ali je jako bitna i vodi ovaj rijaliti. Milica i Bora, ona je dvolična i pljuje sve ljude, a nema ni napolju za nju nekih lepih reči. Što se tiče Filipa, on je meni drag i nije sve kako izgleda, ali ne mogu da mu zaboravim neke stvari, ali nije on loš i mislim da možemo da budemo jako dobri prijatelji, ali mesta za ljubav nema! Videla sam da se iskreno pokajao, i svaki dan me je spominjao i zato pričamo i zato ga grlim - rekla je Mina.

Nadica Zeljković je morala da bira između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore.

Matoru jako volim, a Sanju obožavam! Kad je Matoroj bilo teško, ja sam joj se prikačila, a Sanji nisam prilazila, a Sanja je sa Kijom mnogo bolja! Smatrala sam da joj trebam, jer je povređena, i uvek sam je podržavala i gurala i sad kada je Sanja ispala, a oni su prijatelji, ja sam prišla Sanji kako bi je malo podigla - rekla je Nadica.

Pravi haos je nastao između Miljane Kulić koja nije ni igrala igru istine, a došla je i uzela najveći deo nagrade. Miljana se sukobila sa Necom Tiktokerom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije sve o najgledanijem rijalitiju, pratite na portalu Pink.rs i TV Pink.

Autor: N.B.

#Zadruga