AKTUELNO

Pevačica je 2011. godine stavila tačku na brak sa Danilom Ikodinovićem.

Pevačica Nataša Bekvalac i vaterpolista Danilo Ikodinović nakon pet godina zajedničkog života 2011. godine potpisali su zahtev za razvod braka. Nakon toga Nataša je govorila da joj je ta godina najgora u životu, ali i to da su Dača i ona dokaz da prave ljubavi ne traju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubrzo nakon razvoda, Bekvalčeva je gostovala u emisiji "Amidži šou", a nakon snimaka koje joj je pustio Ognjen Amidžić sa njene i Dačine svadbe, pevačica nije mogla da zaustavi suze. Nekoliko godina nakon svega, Amidžić je otkrio da li su njene suze bile lažne

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Godinama nakon toga, voditelj konačno otkriva da li su suze bile lažne. Naime, voditelj joj je pustio video snimak koji kroz slike pokazuje njenu ljubav sa Dačom, a onda je Nataša pokazala emocije.

Ne! To ja tvrdim, to sam rekao i tad. Ne! Kada sam ušao u montažu da vidim taj snimak pre emisije, svi su plakali u montaži koji su bili. Takav je snimak i trenutak koji izaziva emocije. Tako da, nema šanse - otkrio je Amidžić.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ŽIVI DRUGU MLADOST: Nataša Bekvalac sa dečkom otputovala na Ibicu! (FOTO)

Nakon braka sa Danilom Ikodinovićem, Nataša se 2015. godine udala za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića, ali je nedavno i na taj brak stavila tačku. Trenutno je u vezi sa Lukom Lazukićem.

Pink.rs

#Danilo Ikodinović

#Nataša Bekvalac

#Ognjen Amidžić

#Razvod

#pevačica

'