AKTUELNO

Trač ili istina?

Pop zvezdu Anu Nikolić često prate različiti tračevi koje ona potom najčešće demantuje putem društvenih mreža, a taman kada su svi pomislili da se situacija smirila, usledio je navodno novi skandal o kojem bruje domaći mediji. Sve se, kako se priča, navodno odigralo na dečjem odeljenju u jednoj radnji u šoping molu na Novom Beogradu, gde je pevačica vikala naočigled velikog broja kupaca.

Foto: Instagram.com

Kako se priča, ona je u butik poznatog brenda došla kako bi zamenila garderobu, koju je pazarila za svoju naslednicu, a koja joj nije odgovarala. Međutim, ona za kupljenu robu nije imala fiskalni račun, a ni etikete koje moraju da ostanu neoštećene na proizvodu koji se želi vratiti. Ana ih je skinula pa prodavnici nisu mogli da joj uvaže reklamaciju.

Očevidac ove situacije priča da je prodavačica pevačici najpre tražila fiskalni račun, a potom i objasnila da bez njega ne mogu da se menjaju artikli. To je Nikolićevu iznerviralo, pa je počela da viče nasred butika. Prema rečima našeg sagovornika, ona je bila vrlo neprijatna, neljubazna, dramila je i tražila da vidi menadžera. Kada je došao pretpostavljeni, tek je njemu sasula u brk sve što je imala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila u milion butika širom sveta, vraćala sam stvari i u Šanelu, pa nisu pravili problem, odmah su mi vraćali sve pare. Na šta to liči? - navodno je urlala Nikolićeva, a radnici su pokušali da joj objasne da oni postupaju po propisima i da robu bez etikete ne mogu da prime nazad, pa čak i da ima dokaz o uplati. Kako dalje navodi izvor, to je još više razljutilo pop zvezdu, koja je demonstrativno pokupila sve stvari koje je donela u butik da vrati i napustila taj lokal. Čim je izašla, nastavila je da razgleda garderobu, a kupovinu je završila u parfimeriji.

Ana se ovim povodom nije oglašavala.

Autor: D.T.

#Ana Nikolić