AKTUELNO

Zgrožena je njegovim postupkom!

Domaća javnost ne prestaje da priča o reperu Nenadu Aleksiću Ša, koji je rano jutros pred milionima gledalaca "Zadruge" strastvenim poljupcima konačno ozvaničio vezu sa dvadeset godina mlađom Tarom Simov.

Foto: Pink.rs, TV Pink Printscreen

On je suprugu Ivanu Aleksić javno prevario, posle sedam godina braka, a povodom novonastalih zbivanja u "Zadruzi" za komentar smo pozvali Kiju Kockar - pobednicu prve "Zadruge", koju je takođe pred milionima gledalaca u rijalitiju prevario tadašnji suprug Sloba Radanović.

Kija nije krila gađenje zbog postupka repera Ša, sa kojim je pre "Zadruge" čak snimila i duet.

Foto: TV Pink Printscreen

Fuj!!!! Fuj što je postalo normalno da se ovakve stvari rade preko televizora! I duša me boli jer znam kroz šta Ivana prolazi! Odvratno je da učiniš ovakvo javno poniženje osobi koja je bila uz tebe godinama zbog nekog ko joj nije ni do kolena! Ona se spasila , kao i ja, i doći će vreme kada će to shvatiti, ali to je bolan proces zbog načina na koji to urađeno i te rane nikad ne zacele. Ali mi je i drago, na neki čudan način , jer je zaslužila bolje. Mnogo bolje. I neka sve žene znaju da uvek možemo bolje i da moramo da znamo svoju vrednost, kako u ljubavi, tako i u svakom segmentu života - poručila je Kija za Pink.rs.

Autor: D.T.

#Ivana Aleksić

#Kija Kockar

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov