AKTUELNO

Kako Tara raguje na ovo?

Nenad Aleksić Ša je u Zadrugu 4 ušao dok je bio u srećnom braku sa Ivanom Aleskić. On je sve vreme u rijalitiju govorio kako on svoju suprugu voli i kako ne može da živi bez nje, šta više njega je put karantina pre rijalitija ispratila baš ona.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Reper je u više navrata pisao poruke po velelepnom imanju koje je posvetio svojoj Ivani. Međutim, njegova bliskost sa Tarom Simov koštala ga je braka. Ivana je poslala poruku Ša preko Kenana Tahirovića da se odvoji od mlade zadrugarke, ali on to nije uradio. Njoj je to zasmetalo jer je primetila njihovu bliskost i odlučila je da se razvede. Tu informaciju je unela Mina Vrbaški, a kasnije su se za Pink.rs oglasili otac i brat od Ša koji su to porvrdili.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim poruke koje je Ša pisao svojih još uvek zakonitoj supruzi još uvek postoje. Danas je režija dok je snimala imanje, uočila poruku na crnom stolu na kojim stoji srce a u srcu natpis IVV, taj natpis je posvećen Ivani, jer je ona tako upisana na društvenoj mreži instagram.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostaje nam da pratimo šta će se dešavati sa tim porukama koje je reper pisao po imanju, i da vidimo kako Tara reaguje na njih.

Autor: N.B.

#Zadruga