AKTUELNO

Neverica!

U današnjem izdanju emisije ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je za Anđela Rankovića.

Mina je u pušionici rekla Ermini da je osetila da si se zaljubio u nju?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nisam, ne znam šta je rekla Ermina, ali Mina i ja smo pričali, ja sam započeo razgovor sa njom pre dva dana, gde sam je pitao da mi kaže kako se oseća, jer ne želim da dođe do toga, ona je rekla da nije zaljubljena, da joj prija moja pažnja - rekao je Anđelo.
Ne da se zaljubljuje, to je bilo ujutru, nedelja, kada je bila igra istine, posle nekih stvari, to je jako bitno, mi smo od pre dva dana u izolaciji - pravdala se Mina.
Posle igre istine smo pričale u krevetu, tada mi je rekla da je odlepila, posle toga smo sedele na garnituri, gde sam ja rekla da ako budem pitana, da ću reći istinu, ona mi je rekla da ne želi to, jer je pričala sa njim, da ako prizna, da će se on distancirati. Mina je onda rekla da je utripovala osećanja, da nije zaljubljena - iznela je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislila u glavi možda da, možda ne, ja sam mu rekla da je to nedefinisano, da mi sve to prija, ali sa druge strane, posle razgovora sa njim, da mogu sebe da kontrolišem, evo u psolednja dva dana nije sve tako prisno, zna i Sandra, sa njom sam isto pričala, možda sam malo više umislila u tim momentima kada sam u krevetu kod njega, kada mu donesem čokoladicu, pa osetim da to prija! Ja se sada više ne bojim, mi se ne vaćarimo, mi provodimo vreme. Mi smo bili pre dva dana zagrljeni, a pre toga je bio taj razgovor, to što je on meni rekao, tako sam počela i ja da razmišljam, ja sam taj dan u nedelju, nisam razmišljala ni o čemu, o tim dodatnim razlozima, posle sam imala neke svoje teorije, ovaj razgovor je bio neophodan meni, za neke stvari koje su meni bitni - pravdala se Mina.
Mina ovo sve radi, jer se Vladimir udvarao drugim devojkama, Minu nijedan muškarac ne zanima, ona bi i sa Mensurom kada je bila, menjala Mensura da se Vladimir vrati. Ne mogu da slušam ove laži, mislim da je ljudima napolju pomućen mozak, Minu zanima samo Vladimir i isključivo on - rekla je Miljana.
Što se tiče odnosa sa Minom, zbog tog razgovora ona je verovatno promenila mišljenje, mislim da više nećemo biti toliko prisni. Kada je Mina ušla u Zadrugu, mi smo bili najprisniji ovde i nisam želeo ništa sa njom, osetio sam trenutak da mogu da sanjom tako da se ponašam, nisam imao u glavi da obna može da se zaljubi, jer znam kakva su njena osećanja prema Vladimiru i prema Caru. Njohj je potrebno minimnum pažnje, što više pažnje dobija, ona se posvećuje toj osobi.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina postojili osoba kojoj si rekla da se ti i ja ljubimo svake noći? Pauli? - upitao je Tomović.
Pa, imaju klipovi napolju, to se vidi! To je bilo dok još nisi sa njom prisan - tvrdila je MIna.
To je rekla pre nego što se desilo ono sa bakom - dodala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, ti stvarno kažeš da smo se ti i ja ljubili? Stojiš tu i govoriš to? Au! - upitao je Vladimir.
Ideš, i svima si ispričala, to je čudno! - rekao je Karić.
Nije meni važno šta kaže Mina, Paula me je to sinoć pitala. Mina Vrbaški je takva laž! Ako postoji klip, kaznite me! Jedini dodir mojih i njenih usana jeste kada je odlazila od mog kreveta, a za sve ovo što sam rekao, smešno je da se kunem, jer je smešno da se kuneš protiv Mine Vrbaški, ali je smešno da se to sada poteže! Koliko puta smo se poljubili Mina? - tvrdio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, kako je bilo, kad ste se ljubili?! - pitao je voditelj.
Svaki put kada sam bila kod tebe na krevetu. Kada se pozdravljamo, uvek se mi poljubilo na pola usne, nikad nije bilo konkretno! - poručila je Mina.

Potom je Tomović demonstrirao na Pauli kako su izgledali poljupci sa Minom.

Jednom, slučajno! - tvrdio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga