AKTUELNO

Članica žirija "Pinkovih zvezda" otkrila šta misli o koleginici.

U toku je treća sezona najgledanijeg muzičkog šou programa, a pažnju javnosti pored talentovanih takmičara privlače i članovi stručnog žirija.

U sledećoj sezoni će doći do nekih izmena u celom konceptu emisije "Pinkovih zvezda", a članica žirija Maja Nikolić, rekla je šta misli o Seki Aleksić, koja će se sledeće godine naći u žiriju.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam sigurna ko će od starih članova ostati, čula sam da Dragana i Dara neće moći više da budu u žiriju, a što se Seke tiče, ne znam kakva je ona privatno, da li ume da kaže kad se ne slaže i izbori se za svoje mišljenje… Ne znam kako će se uklopiti - rekla je Maja.

Nedavno je Seka prokomentarisala svoje učešće u ovom šou programu, a kada je pominjala kompetentne članove žirija, nije nabrojala Maju.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ja nemam ništa protiv Seke, niti je poznajem. Igumanija manastira Svete Petke i moja duhovna majka zna Seku jer je dolazila kod njih i kada je ostala trudna, ja sam joj čestitala porukom. To je što se mene tiče, a što se nje tiče, ja ne da sam kompetentna nego sam sto puta kompetentnija od Seke za ovaj žiriji. Imam 25 prvih nagrada i one stoje iza mene, kao i mojih 12 CD-ova. Ako me je Seka namerno preskočila, onda mora da vam objasni kako ja nisam kompetentna. Imam više pevačkog staža nego ona, ja sam od svoje 16 godine zvezda. Zovite nju da vam kaže koje nagrade i priznanja stoje iza nje. Ona u životu ne može da pobedi na 25 festivala jer nije takav kalibar pevača i ne peva tako dobro - u svom stilu prokomentarisala je Maja Nikolić svoju koleginicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je dodala da smatra da bi volela da u crvenim stolicama "Pinkovih zvezda" vidi i Sašu Vidića, Dragana Brajovića Braju, Dragana Marinkovića Macu, a kako će izgledati četvrta sezona najgledanijeg muzičkog takmilačenja u regionu, kao i kakva iznenađenja je priredila produkcija, ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Takmičenje

#pevačica

'