AKTUELNO

Totalno neraspoložen!

Danas se pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu održava ročište na kojem će se razmatrati sporazum o priznanju krivice za nedozvoljeno držanje droge koji je zaključio reper Stefan Đurić Rasta sa beogradskim Višim javnim tužilaštvom.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Rasta se pojavio ispred suda u pratnji svog advokata danas nešto pre 11 časova, sve vreme je na licu imao masku, međutim moglo se videti da je poprilično zabrinut i uznemiren zbog presude.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Sa ovog ročišta je, prema zakonu, isključena javnost, tako da novinari neće moći da mu prisustvuju.Ročište će biti održano pred sudijom za prethodni postupak, koji će, ako potvrdi sporazum, Ðuriću kao i Luki B. izreći presudu sa kaznama koje su dogovorili sa tužiocem.Na ovaj način izbeći će suđenje i mogućost izricanja težih kazni.

Podsetimo, prema sporazumu koji je zaključio sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, reper Rasta je priznao nedozvoljeno držanje više od pola kilograma skanka za ličnu upotrebu za kaznu od godinu dana kućnog zatvora, a Luka B. nedozvoljeno držanje 90 grama kokaina za ličnu upotrebu za kaznu od godinu dana "klasičnog zatvora".

Autor: M.K.

#Stefan Đurić Rasta