AKTUELNO

Bol i tuga.

Muzičar i osnivač grupe Balkanika Aleksandar Sanja Ilić, koji je preminuo 7. marta, biće sahranjen danas, 12. marta na Novom groblju u Beogradu. Sanja će počivati pored svoje najveće ljubavi, prve supruge, glumice Zlate Petković.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Među prvima se na Novo groblju pojavio Sanjin naslednik Andrej, koji je bio utučen i u crnini, a muzičar će po želji porodice zbog situacije sa koronom biti ispraćen na večni počinak u najužem krugu.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Sanjin naslednik Andrej nepomično je tokom opelo stajao pored očevog sanduka, sa suzama u očima.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Komemoracija povodom smrti kompozitora Aleksandra Sanje Ilića održala se juče. Članovi porodice, prijatelji i kolege oprostili su se od velikog umetnika u medijskoj kući sa kojom je sarađivao tokom svoje karijere duge gotovo 60 godina.

Čuveni srpski kompozitor, muzičar i frontmen grupe Balkanika Aleksandar Sanja Ilić preminuo je 7. marta u 70. godini, od posledica korona virusa, nakon što je dve nedelje proveo u bolnici, gde je bio priključen na respirator. Lekari su u međuvremenu ustanovili da je njegovo stanje kritično, jer je godinama imao leukemiju, a da to nije ni znao.

Autor: M.K. ; N. V.