AKTUELNO

Ne propustite još jednu epizodu najgledanije emisije o poznatima.

Novo izdanje najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ je na programu TV Pink i ove nedelje od 13:30 časova. Kroz sve ono što je obeležilo nedelju za nama vodiće vas Tijana Prica i Bojana Lazić, dok je, kao i svake nedelje, za najzanimljivija uključenja sa različitih lokacija zadužen Nemanja Vujičić.

Žika Nikolić je jedno od najiskusnijih TV lica u našoj zemlji, omiljen među gledaocima, a svakog utorka i srede gledate ga u jutarnjem programu „Novo jutro“. O Žikinoj uspešnoj karijeri gotovo da se zna sve, ali nije uvek bilo tako. Za „Premijera – Vikend specijal“ Žika Nikolić će ispričati baš sve – po prvi put govoriće o svim problemima na početku karijere, sabotažama koje je doživljavao, o odnosu sa pokojnim direktorom Javnog servisa Srbije Aleksandrom Tijanićem, ali i svim fetaljima iz privatnog života.

Foto: Jelena Simonović

Proteklu nedelju obeležili su veliki gubici, u istom danu napustila su nas dva velika umetnika – glumac Boris Komnenić koji je izgubio bitku sa teškom bolešću i jedan od najpoznatijih balkanskih kompozitora, arihtekta i osnivać grupe „Balkanika“ Sanja Ilić. U ovonedeljnom „Premijera – Vikend specijalu“ još jednom ćete se podsetiti svega po čemu ćemo pamtiti ova dva velikana, a o njima će govoriti kolege i prijatelji.

Foto: E-Stock

Ona je žena o kojoj se tokom devedesetih godina prošlog veka najviše pisalo, važila je za najlepšu na estradi, nedostižnu ženu koju su svi želeli da imaju. Povukla se, a kako danas živi i ko je ona, saznaćete u nedelju na Pinku. 

Novak Đoković još jednom je ispisao istoriju – prošlog ponedeljka otpočela je 311. nedelja njegove neprikosnovene vladavine na prvom mestu ATP liste, čime je prestigao Rodžera Federera i u tom segmentu postao najbolji svih vremena. Ovaj uspeh, kao i sve dosadašnje, Novak je proslaviou Beogradu, a kako je izgledao doček i ko je sve bio prisutan, saznaćete u „Premijera – Vikend specijalu“.

Foto: Facebook.com/@Goran.Vesic.zvanicna.stranica

Foto: Tanjug/Tanja Valić

O svim teškim trenucima, skandalima i problemima pričaće Goran Stojićević Karamela, a pred premijernom kamerom govorili su i Haris Džinović, Seka Sablić, Tanja Savić, Marko Živić, Ilda Šaulić, Slađa Alegro, Mitar Mirić i mnogi drugi. 

Nedeljnu kafu u studiju sa Tijanom i Bojanom popiće Goca Tržan, koja će govoriti o okupljanju kultnog benda „Tap 011“, o svojoj novoj pesmu „Grešila“, ali i privatnom životu koji podjednako zanima gledaoce.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuju vas i ekskluzivna uključenja, zato ne propustite svoju dozu vesti o poznatima – „Premijera – Vikend specijal“ u nedelju 14. marta uživo od 13:30 časova na TV Pink.

Autor: M.Đ.

#Bojana Lazić

#Boris Komnenić

#Goca Tržan

#Goran Stojićević Karamela

#Haris Džinović

#Ilda Šaulić

#Marko Živić

#Mitar Mirić

#Nemanja Vujičić

#Premijera Vikend Specijal

#RTV Pink

#Sanja Ilić

#Seka Sablić

#Slađa Allegro

#Tanja Savić

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

#Živorad Žika Nikolić