AKTUELNO

Ne propustite spektakularnu završnicu najpopularnijeg šou programa za talente na ovim prostorima.

Najpopularniji šou program na ovim prostorima, "Ja imam talenat", milionski auditorijum pratio je svakog četvrtka na Televiziji Pink.

Posle nekoliko hiljada kandidata i šest meseci potrage za najtalentovanijim ljudima u regionu, samo oni najbolji stigli su do superfinala.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras, u samoj završnici, očekuje vas velika borba za prvu nagradu i titulu najtalentovanijeg na ovim prostorima.

Četvoročlani žiri, glumica Danica Maksimović, pevačica Ana Nikolić, reper Stefan Đurić Rasta i glumac Srđan Žika Todorović, su iz emisije u emisiju morali da donose teške odluke, a sada, u superfinalu, konačna odluka je na publici.

Foto: TV Pink Printscreen

Četiri sjajna mađioničara, Volare, Džordž Diamond, Luka Ivanović i David Rao, spremni su da prikažu svu moć iluzije na velikoj sceni šou programa "Ja imam talenat".

Foto: Printscreen Youtube

Atmosferu u studiju će zagrejati sjajna Elena Nađ, svoje plesno umeće pokazaće grupa "Hip Hop Kids", momci iz grupe "Bar Strong" izvešće nove vratolomije, dok će Baša Pali stvoriti još jedno umetničko delo pred očima žirija, ali i milionskog auditorijuma.

Foto: Printscreen Youtube

Nemanja Guzijan pokazaće svu raskoš svog moćnog glasa, harmonikaš Šćepan Stojanović i maestralni violinista Adrian Mašić pokušaće da još jednom podignu žiri, ali i publiku na noge, dok će reper Nikola Anđelković braniti boje hip-hop kulture.

Foto: Printscreen Youtube

Tenzija među kandidatima raste kako se probližava trenutak konačne odluke, a u studiju u Šimanovcima sve je već spremno za spektakl.

Žiri je izabrao njih dvanaestoro, a u superfinalu vi, draga publiko, birate ko će osvojiti prvo mesto, vrednu nagradu i titulu najtalentovanijeg!

Foto: Printscreen

Ne propustite spektakluarno superfinale najpopularnijeg šou programa "Ja imam talenat", u četvrtak, 1. juna, uživo od 21:15h samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Adrian Mašić

#Ana Mihajlovski

#Ana Nikolić

#Bar strong

#Baša Pali

#Danica Maksimović

#David Rao

#Elena Nađ

#Ja imam talenat

#Luka Ivanović

#Nemanja Guzijan

#Nikola Anđelković

#Srđan Žika Todorović

#Stefan Đurić Rasta

#Volare

#Šćepan Stojanović

'