AKTUELNO

Presrećna što je postala baba.

Reper Vuk Mob i njegova izabranica Olja postali su roditelji pre tri dana kada je na svet došla njihova naslednica Teona. Danas je ponosni tata otišao u porodilište "Narodni front" odakle će izaći sa verenicom i ćerkom i odvesti ih kući. Naravno, on nije bio sam već su mu društvo pravili brat i majka Nena, koja je rado govorila za okupljene novinare.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Baba pa godinama, baba i unučetu prvom od prvog sina. Ne umem da objasnim tu sreću. Čini mi se da sam bila uzbuđenija i srećnija nego kad sam se ja porađala. Doživela sam od prvog sina da dobijem unuče, čekamo od drugoga, za treće ne znam da li ću biti živa. Ja mislim da ću je razmaziti, možda i neću, bila sam stroga prema mojima, ali kažu da se više unučetu posvećuje pažnja nego detetu, imate više vremena - rekla je ona i dodala:
Sve je njoj podređeno i sve je zbog nje. Možda će biti svađa između mene i tate. Olja će biti strožija majka, a ovaj je mek kao pamuk. On danima gleda sliku i priča sa njom, on će biti mekušac, obično je tako. Dala sam mu savet da je voli, da je ljubi i da joj se posveti 1000 posto, da zaboravi pređašnji život. Žena i dete, to je najbitnije sad. Moja snaja ima samo da uživa. Vuk je obezbedio ženu koja radi sve, a Olja ima samo da uživa. Sve ću i ja da radim, imam i kolevku kod mene u sobi, kad je ukradem da bude pored mene, a oni malo da se posvete jedno drugom.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V./O.B.