AKTUELNO

Nije štedeo reči!

Odnos Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića na početku njihove veze varirao je iz dana u dan, ali čini se da su trenutno uplovili u nešto mirniju luku. Pre nekoliko dana oni su dobili poklone, a tu je stigla i poruka Stefanovog oca Osmana.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Osman je poručio Jovani da je drugačija od njegovih prethodnih devojaka, te da joj je dao sina koji mu je sve. Takođe, Rialda Karahasanović često je neko ko se pominje uz Stefana i Jovanu, a mnogi su pomislili da ona želi da im rasturi vezu.

Zbog svega što se izdešavalo, Pink.rs stupio je u kontakt sa Stefanovim ocem Osmanom, koji nam je prokomentarisao aktuelna dešavanja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jedina dva odnosa, dva para da nisu fejk, koja me zaista podsećaju na iskrene emocije su odnos Alena i Maje, bez obzira na to što je taj odnos osuđen od strane učesnika rijalitija i većine naroda van njega, kao i odnos Stefana i Jovane, u vezi u kojoj ima malih, slatkih ljubavnih svađa poput obostranih ljubomornih scena, što je na kraju krajeva i neki reper ljubavi i zaljubljenosti. Naravno da ću odnos svog sina podržati u svakom slučaju, pogotovo sa Jovanom koju i dalje smatram najlepšom, najzgodnijom, lepo vaspitanom i povrh svega moralnom osobom koja je ikada učestvovala u ovakvom formatu rijalitija. Da je veza Stefana i Jovane iskrena i da ne grešim, vidi se iz priloženog da ih prepodne mrzi 50 posto kuće, a popodne 90 posto - rekao je Osman za Pink.rs, pa se osvrnuo na Rialdu:

- Što se tiče Rialde, ona je osoba koja i te kako vuče poteze ozbiljno pripremljenog rijaliti igrača. Rialda sve radi taktički što i nije tako loša osobina, verovatno je naučena životnim iskustvom što možemo videti i kroz njenu vezu sa Kenanom. Mislim da je to najveća fejk veza trenutno, mada ona vešto prikriva sve njene mane. Rialdi treba dečko koji će da je protrese u svakom smislu te reči, Kenan je okej momak ali suviše pasivan za nju. Nije ona zaljubljena u Stefana pa bi da se umeša u njegovu vezu, već joj ta i svaka veza, koja je malo ozbiljnija od njene lažne, smeta zbog daljeg i krajnjeg bilansa. To jest, što boljeg mesta u finalu. Toliko o namazanoj i prelakiranoj Rialdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju, Osman se osvrnuo i na poruku koju je poslao Jovani:

- Što se tiče moje poruke igre reči ili ko razume shvatiće, da, to i mislim, ne da mislim, ja znam da se Jovana razlikuje od prethodne dve u svim segmentima, ako ništa drugo, ona je prava dama, što je razlikuje od prethodne dve - zaključio je Osman za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: N.V.