AKTUELNO

Ništa nisu mogli da sakriju!

Protekla noć u "Zadruzi 4" razlikovala se od svih prethodnih po mnogobrojnim dešavanjima, ali i po ulasku nove učesnice. Radi se o Zorici Erić, lepoj crnki, raskošnog glasa, koja je na samom startu sve zaintrigirala interesantnom životnom pričom, ali i poznanstvom sa Mišelom Gvozdenovićem.

Zorica je u studiju objasnila kako se oni poznaju, ali i iskreno komentarisala sva aktuelna dešavanja u kući, a Mišelova reakcija na njen ulazak ostavila je sve u čudu.

Odmah nakon njenog ulaska, počela su i pitanja novinara, a prva tema bila je veza Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. O ovom odnosu bruji javnost, te sedma sila nije mogla da ih zaobiđe.

Nakon ozvaničenja veze sa Tarom, zanima me kakve su te osobine na Tari privukle, a da to nisi imao u braku? - pitao je voditelj.
Šta god da kažem, biće pogrešno. Ja sam uvek pričao da mi je u braku bilo savršeno. Tara i ja smo se dugo družili, kapirali smo se, preraslo je u to. Navikao sam uz nju da plovim ovde, ima dosta vrlina, ima i neke mane, ali one nisu surove, to ide uz njene godine. Imam i ja mane, neke stvari nikada nisam korigovao, ništa to kod nje nije strašno. Svideo mi se izgled, energija, ponašanje - počeo je Ša.
Ja sam još uvek u glavi... Žargonski ću da se izrazim. Sje*an sam, depresivan, imam ozbiljne padove. Sa Tarom sam raspoložen, onda sednem sam ,pa me pukne realnost. Ja sam smatrao taj brak savršenim, a ja sam kriv što se završio. Ne mogu da kažem da mi nije drago što sam sa Tarom... - dodao je Ša.

Zatim se Nenadu pridružila i Tara, koja je otvoreno odgovarala na pitanja novinara, direktno i bez uvijanja, nervirajući se što njen izabranik i dalje to ne radi:

Plakala si posle njegovih reči upućenih Ivani, šta je to što te je povredilo? - glasilo je pitanje upućeno njoj.
Čorba mi je postavio pitanje, ja sam slagala na jednu stvar, kažu da ukućani komentarišu, kada gledaju naš odnos, ispada da je nenadu više stalo, jer je imao veći teret, ne mogu da skapiram osobu koja gleda na naš odnos i komentariše naš odnos da je njemu više stalo. Šta je mene povredilo u radiju? Ni u jednom trenutku nije rekao da me voli, ali on meni kaže, ali ne znam - pričala je Tara.
Mogu njoj da kažem, zar nije fora, poenta da kažeš, meni kad se kaže ,,Reci, reci", ja ne radim to - rekao je reper.

Naredna tema ticala se sukoba Miljane Kulić i Mišela, a sada je razlog bio i mesto u pabu. Kako je Miljana rešila da preuzme njegov krevet, dok je pevač u hotelu, to je produbilo njihov konflikt.

Ja sam bila kod kuće, s ozbirom na to da jednom mesečno idem kod psihijatra, mene niko nije lagao o zdravlju moje porodice, nego je majka rekla da mene slažu, da se ne bih ja nervirala. Saznala sam da su poslati rezultati na biopsiju, ja sam bila u šoku... Što se tiče Mišela, ja sam ga zamolila da spavam u pabu, u smislu Kristijan spava ovde, a ja sa druge strane, da bi mi Kristijan bio u blizini, da bih mogla da funkcionišem tokom dana, da mi ni noću ne bude loše, čula sam da je Bog uslišio moje molitve i da su moji roditelji okej. Ja sam mu tražila da budem u pabu, dok mi se mama ne vrati. Međutim, on ne želi, on očigledno traži da se svađa sa mnom. Ja sam ispala čovek prema njemu. Što se mojih emocija tiče, ja bih mogla i u krevet da legnem sa njim, svesna sam toga, čovek ima toliko godina, oženjen je, kao sa Mićom ili nekim starijim čovekom, ali je problem, jer Mišel neće da me ispoštuje. Ne razumem zbog čega neće. On kao da traži konflikt sa mnom. Ne znam u čemu je njegov problem - pričala je Miljana.

Naime, mnogi su tvrdili da je ovde reč o Miljaninim emocijama prema Mišelu, koje još uvek nisu isključivo prijateljske, sa čim se složila i nova zadrugarka.

Turbulentan odnos Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe ne prestaje da šokira ukućane, ali i publiku. Darko Tanasijević odlučio je da izvuče od njih pravu istinu, koju Čorba mesecima negira:

Zašto joj nisi ulio samopouzdanje, priznao i ostalo? Nasuprot tome, ti si je ponižavao? Ona je zasigurno najponiženija devojka ikada? - pitao je novinar.
Ja sam bio nežan, posvećivao joj pažnju, ali se sve to rodilo u zadnje vreme. Na osnovu onoga što je radila, ja sam morao d apokažem nezadovoljstvo. Ja nisam ljubomorisao, ja sam samo pokazao šta mi se ne sviđa. Ja sam odlučio da se ovako postavim, možda nisam izabrao prave reči, ali sam pokazao nezadovoljstvo - rekao je Čorba.
Majo, nazvao te kerušom koja je u teranju? - pitao je voditelj.
On konstantno radi neke stvari, posmatra me, i uhvati se za glupost, pa nedelju dana priča o toj nekoj stvari, samo traži razlog da se distancira. Svakako mi nije prijatno - rekla je Maja.

Dok je emisija trajala, Tara i Ša su se neprestano svađali u pušionici, a u međuvremenu je došlo i do raskida. Naime, on joj je izljubomorisao zbog bivšeg dečka, Mateje Matijevića, koga Simova non-stop pominje, a kasnije se sukob i produbio.

Sukob je eskalirao, pa je par počeo i da se gurka u pušionici.

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić došli su na red za "pretres", a sve je začinila njena nekadašnja pijateljica, Monika Horvat, koja se suočila sa misicom na licu mesta.

Ja sam pet meseci slušala o tom momku (Luki), i sada mi je sve ovo odvratno - počela je Monika opet.

Naime, razlog njihovog sukoba jeste krevet, koji Monika nije želela da ustupi novopečenom paru.

Da su njihove emocije jače od problema, govori i činjenica da raskid Tare i Ša nije potrajao ni par sati. Nakon turbulentnih svađa tokom emisije, par se ubrzo pomirio, pa su sve proslavili strasnim zagrljajima i poljupcima, a oboje nisu mogli sakriti sreću zbog toga.

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović takođe su doživeli brodolom u svojoj vezi. Pevačica više nije mogla da istoleriše njegovo ponašanje, na koje mu je nebrojeno puta skrenula pažnju, pa je odlučila da stavi tačku na sve, a u toku pitanja novinara se i rasplakala, što nije česta pojava kod Rialde.

Kad zračiš u tim nekim stvarima, onda i privlačiš, ne mogu da kažem da sam privukla loš odnos, ali prosto... Nije, to su neke stvari koje se meni ponavljaju kroz život i te situacije, ja sam to već više puta pričala, samo što ovaj put ja imam želju da objasnim više puta, da bi možda to došlo do druge strane, možda ja i dramim ono nekih nebitnih stvari, ali za mene je to izuzetno bitno - rekla je Rialda u suzama.

Iako mnogi i dalje sumnjaju u emocije Vladimira Tomovića prema Pauli Hublin, Tomović je odlučio da, nakon emisije, Fiipu Caru otvori dušu, pa prizna šta se zapravo krije iza svega:

Dok god je meni fino, ja ću da nastavim da budem sa njom (Paulom) Nju sam jedino nazvao devojkom, vidim da je zaljubljena u mene, ja joj neću biti teret - rekao je Vladimir.

Takođe je i njihova tema bila pokrenuta od strane novinara, a u sve je morao biti upleten i Paulin bivši, takođe zadrugar, Fran Pujas:

Fran, šta ti imaš da poručiš Pauli i Tomoviću? - glasilo je pitanje za Frana.
Tomović je vrlo iskrena osoba koja je bila u rijalitiju, ja stojim iza njihove ljubavi i želim im sreću! Ja sam odlučio da nema više smisla, meni je teško, imam emocije, ne pokušavam to sakriti, ali vidiš kako se stvari završe - rekao je Fran.

Laži Anje Todorović izazvale su pravu buru u Beloj kući. Novinari su je pitali za razgovor sa Draganom Mitrović, nakon skandaloznih scena u ekonomskom dvorištu sa njenim dečkom, Jovanom Cvijetićem Cveletom, kada je ona izjavila da je Cvele "krizirao", aludirajući na narkotike. Ona je sve demantovala, zbog čega su zadrugari momentalno skočili na nju.

Nisam, znam o čemu sam pričala sa Draganom! Nije priča o kriziranju za narkoticima, ja sam pričala o početku naše veze, kako sam ja čula od drugarice za to neko dopisivanje i u periodu u kom je mene varao, ja sam mu kupila poklon! To nije tačno! - pravdala se Anja.
Ja sam u šoku, ja sam protivnik svega toga, ne pušim, retko kad i pijem... A sad mi razjasni! - poručio je Cvele.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga