AKTUELNO

Ovo joj ne da mira!

Pevačica Goca Božinovska, koja će uskoro postati baka, nedavno je bila u Titelu kako bi po tradicionalnim običajima isprosila snajku, a kako navode domaći mediji nakon prosidbe se ozbiljno naljutila na Bojanu i sina.

Kako je Goca sama rekla, prezadovoljna je prijateljima i srećna što će da se orodi sa porodicom Rodić. Međutim, ljuta je na sina i snajku jer ne žele da joj kažu pol bebe.

Foto: Instagram.com, Pink.rs, E-Stock

– Goca je presrećna što će postati baka. Ona ima veliki problem oko majke, koja leži nepokretna i oko koje je maksimalno angažovana godinu dana, pa joj je unuče koje je na putu jedina svetla točka. Međutim, Mirko i Bojana su joj zabranili da u medijima govori o njima i o trudnoći, smatraju da ih previše ima u žutoj štampi i Goca sada neće ni reč da kaže. Ona im je objasnila da je izjave davala jer je presrećna, ali i razume da oni ne žele da se provlače po medijima – kaže izvor i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram

– Ono što je nju pre nekoliko dana naljutilo, jeste to što su Šijan i Bojana saznali pol bebe, ali ćute i nikome neće da otkriju. Mislim da su rekli samo Bogdani i Veljku. Goca je jedva čekala da sazna kog je pola beba, iako joj je svejedno, najbitnije joj je da bude živo i zdravo, ali je kao i svi htela da zna da li će dobiti unuku ili unuka. Bojana i Mirko su uprkos tome dosledni i neće nikome da otkriju pol bebe, jer navodno ni doktor nije sto posto siguran pošto je beba čudno okrenuta. To je Gocu baš naljutilo i povredilo. Nije htela mnogo da insistira jer je shvatila da joj neće reći, ali je tužna. Kopka je to sada, pa na sve načine istražuje da sazna hoće li dobiti unuku ili unuka. Požalila se i Zlati, ali joj je Zlata rekla da ne bude tužna zbog toga i da nije ni važno kog je pola – priča izvor, dok je Goca i dalje pri stavu da više neće davati izjave povodom sina i snajke. Bar dok se Bojana ne porodi.

Autor: M.K.

#Goca Božinovska