AKTUELNO

Iskreno, do koske!

Nakon kratkog uključenja u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, voditelj Darko Tanasijević ima još jednog sagovornika koji će ispričati, sigurno je, i te kako dosta toga, obzirom da je danima u nazad jedna od glavnijih tema u Beloj kući. Sa njim, u Šiša baru, našao se i Marko Janjušević Janjuš.

Ulaziš u verbalne duele sa Majom, pa nekada imaš potrebu da odgovoriš na peckanja, komentare? - pitao je voditelj.
Ja sam rekao da ću svojim stilom da odgovaram. Dosta je bilo provokacija. Baš danas sedim na krevetu, ona dolazi i kezi se. I ja joj rekao da sedne, i ona ide po kući i hvali se, rekao bih ja mnogo šta... Nekada, kada je Mića vređa, meni bude krivo. Ja neću da vređam nikog do kraja rijalitija, ali ne znam, to ponašanje... Samo ja znam, ona psihički nije dobro, njeno mentalno stanje ne može da shvati šta je dobro, a šta loše raditi. To nijedan doktor ne može da ispita, to neartikulisano ponašanje, ona misli da sve meni radi, a sve ide na njenu štetu - komentarisao je Janjuš.
Kako se osećaš povodom pogleda? - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledi nikada nisu prestali, ja nikada o tome nisam govorio. Ja kad god se okrenem, to je tu, i vidim tugu. Kao da me traži, ona nikada neće reći iskreno, ona je takva, i to normalna osoba može da procceni. Ona se posvađa sa njim, a gleda mene. Ona ne konstatuje o čemu se radi... Traži zaštitu, a ne želi da se sladim time. ja sam takav, znam šta sam doživeo, nisam lud, to jedna osoba ne može da ne vidi. Uvek mi je bilo žao, gledao sam. Možda bih nekada mogao da pomognem, ali nekada nema pomoći - rekao je bivši košarkaš.
Kako gledaš na Čorbino ponašanje? - glasilo je naredno pitanje.
To je očigledno poniženje, on se sprda sa njom. Ljudi vide, objašnjavaju joj da je neko ponižava, a ona posle dva minuta cvrkuće. Kao, glupo ti je, a posle emisije, kao da ništa nije prikazano. Čorba je kvarna osoba, to se vidi. Da li se zaljubio, pa da, ali u njeno telo. Gleda je kao sek*ualni objekat, kao što su je svi muškarci gledali. To sam joj pričao već - nastavljao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče oblačenja, krotikovao si je? - dodao je voditelj.
Ja sam je iz dobre nemare kritikovao, u kući ima 25 devojaka, a ona je jedina koja nosi pidžamu koja ne postoji. Ona se guzi svim ljudima u kući, ne znam kako da objasnim. To je bila dobra namera. Juče ona govori kako postoje 4 muškarca koji su stali iza svojih polovina, mislim se, ko li će stati iza nje. Ona govori ko bolje ovo, ko bolje ono! To ne postoji na ovom svetu, da neko pravi komparaciju. Ranije kada uradi neko s*anje, ja je samo gledam, ja sam sebe pronašao da me blam. Sramota me njene sramote - zaključio je Janjuš.
Kakve utiske nosiš povodom Tare i Ša, videli smo snimke i sve? - dodao je voditelj.
Dva puta mi je rekao kao da ne treba da pričam, misam mogao, ali evo sada ću. Kada kockar, narkoman ili ubica to urade, neće nekom reći da urade isti to, nego će reći da ne rade to. Ja sam mu rekao da radi iste stvari kao i ja, a on je govorio da se druže. Moja situacija je bila mesec ipo dana poslednjih, a on ovo radi od početka. ja sve znam, sve sam mu rekao, i dodao da će da napravi sra*e, on mi je rekao da ne pričam, da ne pominjem... Dva dana pre nego što s epoljubio, sedi u pušioni, i pita me da li ima šanse da mu žena oprosti, i ja kažem da ima, ali mora da stane, da prizna sve, i prekine. Ja sam gledao kako bih ja sa ovim mozgom sada. Ovo će biti sve veća katastrofa, žao mi je oboje! Nema tu perspektive, sreće. On nije svestan, ma kakav zajednički život. To če biti propast! Ja znam kako je toj ženi sada, ja moram da kažem da je to ženska osoba u koju treba da imaš poverenja. Ona izgledom možda jeste talentovana, ali ona je gora od prošle godine. On juče kaže da se dobro ponaša, osoba koja se tukla. Sa 20 godina se ponaša kao da je ćerka Gadafija. On će tek napolju biti svestan šta je i kako uradio, kao i ja. Biće izgubljen, neće znati šta ga je snašlo. Tara nema mozga za život, dva grama - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula i Vladimir? - dodao je voditelj.
Vladimir je rekao da se sprda, to priča dve godine. Sve je isto, osim što s eu dvojci smirio sa jednom osobom. Paula koja dođe sa dečkom u rijaliti, za koga priča da ga voli, i napravi tri katastrofalne greške, i gde se iole opere od tih stvari, i sada ovog malog vrti oko malog prsta. Neka vreme pokaže da li će biti srećni - nastavljao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga