AKTUELNO

Nije mogla da dođe sebi.

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je večeras i Milicu Kemez i Boru Santanu, te je sa njima popričao o njihovom odnosu, koji je i više nego turbulentan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemamo komunikaciju, nećemo je ni imati, tačka je stavljena - poručila je Milica.
Da, evo skoro dve nedelje se ne družimo, nismo u vezi! Gledamo da to bude bezbolno! Bolje je da imamo što manju komunikaciju, dok njene emocije se ne stabiluzuju - rekao je Bora.
Da li vam znači ovaj datum? - upitao je Darko.
On ga se nije ni setio - poručila je Milica na ivici suza.
Setio bih se, to je datum kada smo se smuvali, nismo ni tu godišnjicu slavili i sve to što se izdešavalo, ali najbolje je tako. Danas je mom rođendanu rođendan - objasio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Taj 15 je baš važan datum, imali ste lepe trenutke u tom mesecu, a taj datum je bitan koji vas vole i podržavaju. Ja ću vam sada doneti nekoliko iznenađenja! Ovo vam je poslala vaša podrška! Milice, kako se osećaš sada kada si videla poklone? - rekao je Darko.
Svai pun kada sam očekivala i nadala se, ali ovaj put nisam očekivala, jer je definitivno stavljena tačka, ne želim da budem neko ko će dizati tu vezu iz mrtvih. Shvatila sam da sam se toliko borila, kidala i želela sve najbolje u toj vezi, ali sam to samo ja želela, bilo je jednosmerno, ali digla sam ruke od toga, hoću da se posvetim sebi i da me ljudi upoznaju onakvu kakva zaista jesam - pričala je MIlica u suzama.
I Mina kad je njoj to rekla, i Kenanu su pisali da se skloni od mene, nebitno... Da je loša kad je sa mnom, da najgore pokazuje kada je sa mnom, u svakoj toj svađi, ona kaže šta misli, da sam je ja upropastio - dodao je Santana.
Meni Zorica nije rekla kao što mi je Mina rekla, ali mi je rekla da se sklonim, da on treba malo da se bori za mene. Njegov pogan jezik nas je doveo dotle dokle nas je doveo. - izjavila je Kemezova.
Da li ćete dati još jednu šansu? - upitao je Darko.
Ona je već rekla, ja ne mogu, ljubav postoji, ali ne može ovde, ja nisam svoj, sve loše nešto izlazi iz mene, ima ovde i provokacija, ja ne mogu da se svađam sa ljudima, nema ona poverenje u mene, to je 100%. Jeste ovo lepo, krivo mi je kada sve vidim, ali kada pogledaš na dublje i za budućnost, šta može sve da se desi, deblji kraj izvlačimo nas dvoje, opet će da bude tu svađa, uvreda, bolje ovako da prebolimo to ovde, nismo neprijatelji, opet ona meni skuva kafu,

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga