AKTUELNO

Ludilo!

I dalje se ne spušta prašina koja se podigla nakon što su Megan Markl i njen suprug princ Hari celom svetu ispričali zbog čega su sve odlučili da napuste britansku kraljevsku porodicu. I dok se brojne svetske medijske, ali i filmske producentske kuće bore za saradnju sa njima, i naši reditelji su se dosetili da naprave projekat o životu ljudi koji su odlučili da napuste Bakingemsku palatu i presele se u Ameriku.

Foto: Tanjug AP/Joe Pugliese/Harpo Productions, Tanjug AP/Toby Melville

Prema saznanjima domaćih medija iz glumačkih krugova, jedan naš poznati reditelj, čiji se identitet još uvek krije, namerava da tokom proleća počne da snima film o porodici koja je trenutno tema broj jedan na planeti. Glavne uloge bi, ukoliko sve bude kako je autor projekta zamislio, trebalo da igraju folk pevačica Tanja Savić, koja će tumačiti vojvotkinju od Saseksa Megan Markl, i glumac Vladimir Aleksić, kojem će biti poverena uloga princa Harija!

Foto: Instagram.com

Njima još uloge nisu ponuđene, ali reditelj, čije se ime drži u tajnosti, želi baš njihu svom projektu. Ko će dobiti ponudu da glumi princa Vilijama, Kejt Midlton, kraljicu Elizabetu, ali i njenog sina Čarlsa, snaju Kamilu i supruga princa Filipa, još uvek nije poznato, kao ni to zašto reditelj želi baš folk pevačicu u glavnoj ulozi.

Specijalo za tu priliku, navode izvori iz glumačkih krugova, u Vojvodini će biti napravljena maketa Bakingemske palate koj aće biti korišćena za snimanje scena. Takođe, verodostojno će biti prikazani svi delovi na osnovu intervjua koji su Megan i Hari nedavno dali voditeljki Opri Vinfri.

Glumac Vladimir Aleksić ismejao se kada je čuo za ovu priču, koja mu za sada deluje nestvarno.

Foto: Beta/Dragan Gojić

Kada budem dobio tu ponudu, onda ćemo lako da pričamo. Sada ste me samo slatko nasmejali - rekao je Arsić, dok Tanja Savić nije odgovarala na pozive.

Autor: D.T.

#Tanja Savić

#megan markl