AKTUELNO

Nadaju se najboljem ishodu!

Pre nekoliko dana Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, članice grupe "Hurricane" koja će nas ove godine predstavljati na Evroviziji u Roterdamu, predstavile su pesmu "Loco loco", koja je podigla ogromnu prašinu i izazvala lavinu komentara. I dok su stranci oduševljeni našom ovogodišnjom pesmom, u Srbiji su, čini se, mišljenja podeljena, što lepe pevačice ipak ne uznemirava.

Foto: Printscreen YouTube

– Svako ima pravo na svoje mišljenje i svoj ukus. Većina komentara je prepozitivna i kritike su sjajne tako da se ne obaziremo mnogo na negativne. Okrenute smo našim obavezama i spremanju za Evroviziju tako da jedva čekamo maj mesec i takmičenje - kaže Ksenija, dok se Sanja osvrnula na loše prognoze kladionica u vezi sa plasmanom njihove ovogodišnje pesme.

– Naše mišljenje na tu temu je da generalno plasman na Evroviziji ne zavisi ni od pregleda na Jutjubu ni od kladionica već od samog predstavljanja sa nastupom na dan takmičenja. Imamo utisak da tad publika najbolje sagleda da li im se dopada pesma ili ne. Ovo su sve samo prve reakcije i prvi utisci. Mi smo zadovoljne dosadašnjim komentarima jer preovlađuju pozitivni, mnogo pohvala imamo i veoma smo srećne zbog toga. Spremamo sjajan nastup i za samo takmičenje tako da verujemo da cemo tek oduševiti publiku.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Autor: D.T.

#Ivana Nikolić

#Ksenija Knežević

#Sanja Vučić

#hurricane