AKTUELNO

Emotivni život Elene Kitić je enigma javnosti, ali i ona sama slovi za jednu od najintigrantnijih ličnosti mlađe generacije.

Mlada pevačica Elena Kitić svoj emotivni život krije kao zmija noge, iako su je mediji povezivala sa mnogim poznatim ličnostima.

Iako Elenine pesme broje milionske preglede, za medije je do sada dala samo nekoliko izjava i to pre početka svoje muzičke karijere, a onda je odlučila da se ne oglašava i karijeru gradi samo vizuelno-muzičkim projektima.

Njeni roditelji su već svima poznati, to su Mile Kitić i Marta Savić, koji su na sceni dugi niz godina.

Foto: Andrej Nihil

Za 18. rođendan Elena je od roditelja tražila da snimi dva spota u Americi. Marta je svoju ćerku opisala kao vrlo skromnu, a kako je istakla, ona je takva jer u životu ima sve što joj je potrebno. Elenina majka je istakla da je pubertet bio vrlo stresan kako za Elenu, tako i za nju, ali ipak i dalje nema poznatih skandala za koje javnost zna o Kitićevoj.

Foto: Instagram.com/elemakitic

Muzičku karijeru je započela sa pesmom "Better days" za koju mali broj ljudi zna da postoji. Pesmu na engleskom prati i vrlo interesantan spot. Dve godine kasnije izlazi njena pesma "Folira" koja sad broji oko 36 miliona pregleda.

Nakon izlaska te popularne pesme mediji su počeli sa spekulacijama da je pevačica posvetila ovu numeru Mirku Šijanu, sinu Goce Božinovske. Koji danas, podsetimo, čeka prinovu sa Bojanom Rodić.

Elena i Mirko su, kako se navodilo, bili u kratkoj emotivnoj vezi. Međutim, dovoljno intezivnoj da ona odluči da bivšem dečku posveti pesmu. Elena se nije oglašavala ovim povodom i spekulacijama novinara.

Foto: E-Stock, Pink.rs/Časlav Vukojičić

Autor: M.M.

#Elena Kitić

#Mirko Šijan