AKTUELNO

Nisu znali gde pre!

U toku prošle noći u Zadruzi je održana žurka u kojoj je nastupao DJ Đoliks. On je zadrugarima pružio nezaboravan provod, a tokom žurke su se desile zanimljive situacije u Beloj kući koje niko nije očekivao.

Foto: Privatna arhiva

Na samom startu večeri, pre žurke Maja Marinković je sve vreme provocirala Marka Janjuševića Janjuša pesmama koje je tražila od Velikog šefa da im pušta. Ona je sve vreme pevala pesme koje je vezuju za vezu sa Janjušem. Međutim ni on joj nije ostao dužan, pa kada je krenula pesma koju je on stalno naručivao za bivšu ženu Enu, ona je zanemela.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je u više navrata tokom pesama pokazivala na Janjuša prstom, pa je zbog toga osuđena od strane pojedinih zadrugara. Janjuš je u jednom momentu ustao i otišao iz spavaće sobe, a onda je Maja potrčala za njim. On se sklonio u pušionicu i zatvorio vrata da ne mora da je gleda, a Maja se svima pravdala da to ne radi zbog njega već da voli pesme koje naručuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je nakon toga otrčala kod Milana Jankovića Čorbe kako bi mu rekla da je igrala sve vreme, i da su pojedini zadrugari bili ubeđeni da provocira Janjuša što ona nije radila, ona je tako pokušala da se opravda kod Čorbe što je i uspela. Nakon toga Maja je otišla u radionicu kako bi uzela stvari da se obuče za žurku i tamo opet srela Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku večeri je Maja bila sa Čorbom, sa kojim je sve vreme pokušavala da definiše odnos. Maja je u nekoliko navrata od Čorbe tražila da joj objasni njihov status, pa je čak i pokušala da ga poljubi i da mu stavi do znanja da neće odustati od njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba je u početku uspeo da ostane imun na Maju i njeno udvaranje, ali na kraju je popustio i usledio je sočan poljubac.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga su otišli u radionicu gde je Čorba gurnuo Maju na stvari pa je legao preko nje i njih dvoje su krenuli da maze i ljube.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Milan uhvaćeni su na delu, jer su pokušali da se sakriju od kamere, kako bi se poljubili. Oni su bili ispred izolacije i sve se videlo. Nakon toga njih dvoje su bili u izolaciji i razgovarali o njihovom odnosu.

Zanimljivo veče bilo je i ljubavnom paru Tari Simov i Nenadu Aleksiću Ša. NJih dvoje su su na početku žurke imali sukob zbog Tarinog oblačenja. Naime, reperu je zasmetao šorts koji nosi Tara, po njegovom mišljenju on je bio prekratak.

Ići ću sama, baš me briga! Ja da živim sa čovekom od 40 godina kome će smetati da nosim šortseve, meni to ne treba! - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je nakon sukoba sa njim otišla sama na žurku gde je sve vreme pitala zadrugare da li joj je šorts kratak, da bi se nakon toga vratila u izolaciju i nastavila sukob sa Ša. Međutim on je nastavio da joj zamera na kratkom šortsu, pa se osvrnuo na to da ne želi pored sebe da ima devojku koja ga ne poštuje, pogotovo kad mu je zbog nje propao brak. Ša je razgovarao i sa Čorbom i sa Franom Pujasom i sa Sanjom Stanković, ali ništa nije moglo da ga smiri dok se Tara nije presvukla.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što se Tara presvukla, otišla je kod Nenada da vidi šta on misli. Njemu smeta što Tara stalno pominje Vladimira Tomovića, pa je krenuo da joj ljubomoriše zbog toga, ali je sada bio zadovoljan njenim oblačenjem pa je odlučio da ipak ide na žurku.

Foto: TV Pink Printscreen

Na žurki su se strasti smirile, pa su njih dvoje uživali u strasnim poljupcima, a onda je Tara rekala reperu da ga voli, ali nije dobila isto od njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su se opet sukobili u izolaciji, a glavni razlog sukoba je to što nemaju odnose. Naime, Ša konstatno prebacuje Tari da je sve izgubio zbog nje, a da ništa od nje ne dobija za uzvrat. Takođe on joj je u nekoliko navrata prebacio za bivšeg dečka Mateju Matijevića.

Takođe bilo je uspona i padova kod novopečenog para Vladimra Tomovića i Paule Hublin. Naime, na početku večeri Tomović je prebacio Pauli za rulet stolom jer je izabrala broj 17 koji vezuje za Frana Pujasa, ali Paula je objasnila da joj je majka rođena 17-og u mesecu.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su u jednom momentu završili u hotelu gde su razmenjivali nežnosti a Paula je upitala Tomovića koliko je para zaradio u rijalitiju, pa se otvorilo pitanje da li je sa njim zbog ljubavi ili novca.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim kada su se vratili na žurku Paula je krenula da ljubomoriše Tomoviću, što je njemu zasmetalo, pa ju je oterao od sebe.

Netrpeljivost između Branislava Radonića Brendona i Nenada Lazića Nece se ne stišava. U toku žurke Brendon je prišao Neci i pljunuo ga pivom, dok je ovaj igrao sa Majom Marinković i Milicom Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali Brendon tu nije stao, on je kada su se vratili u Belu kući poljubio se sa Borom Santanom na Necine oči, što je ovog ostavilo bez teksta.

Foto: TV Pink Printscreen

Neca je nakon toga ušao u sukob sa Danijelom Višićem, koji je uzeo da poliva Necin krevet pa je moralo da reaguje i obezbeđenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jos jedna zanimljivost koja se desila je to da su Mina Vrbaški i Fran Pujas završili zajedno u krevetu, iako se Fran u zadnje vreme zbližava sa Teodorom Bilanović. Njih dvoje su se ljubili sve vreme, a onda je usledila i akcija ispod prekrivača.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će teći odnosi u Beloj kući i da li će ljubavni parovi dolaziti u nove sukobe, pratite na TV Pink i na portalu Pink.rs

Autor: N.B.

#Zadruga