AKTUELNO

Svi bruje o ovome!

Dara Bubamara uskoro se navodno seli u luksuzni stan u Beogradu na vodi! Njen 23 godine mlađi dečko Marko Dujaković, zvani Toni, kaparisao je navodno nekretninu od 85 kvadrata u koju planira da se preseli čim se oženi folk zvezdom. Mladi biznismen već je kaparisao stan od 550.000 evra!

Foto: TV Pink Printscreen/Instagram.com/rbtony1

- Toni nije žalio para da usreći svoju dragu. Rekla mu je da bi volela da žive u Beogradu na vodi jer joj se mnogo dopada ta lokacija. Uostalom, tamo već stanuju njene kolege Đani, Viki Miljković i Neda Ukraden, pa joj se svidela ideja da budu komšije - priča dobro obavešteni izvor i dodaje da mladi biznismen ništa nije prepustio slučaju.

- Pozvao je agenta za nekretnine i dogovorio se da pogleda nekoliko stanova u novogradnji. Tražio je da ima lep pogled na reku. Danima je išao i razgledao stanove, pa je tek onda doneo konačnu odluku i uplatio kaparu. Tek kada je sve završio, javio je Dari da imaju novi stan. Ona se oduševila i odmah je sina Kostu obavestila da se za nekoliko meseci sele iz Novog Sada u Beograd.

Foto: Instagram.com/darabubamara_official

- U novom stanu će i Kosta imati svoju sobu. Toni je želeo da dečak živi sa njima i da se ni na koji način ne oseća zapostavljeno - objašnjava sagovornik.

Folk zvezda i njen 21 godinu mlađi partner preseliće se u Beograd na vodi čim se venčaju. Venčanje planiraju u junu, kada im je godišnjica veze. Kako za sada stoje stvari sa pandemijom, neće praviti veliku svadbu, već će sve obaviti najužem krugu porodice i prijatelja - otkriva izvor.

Podsetimo, pevačica pored stana u Novom Sadu, za koji je iskeširala 200.000 evra, ima i nekoliko stanova u srpskoj prestonici, a navodno je pazarila i stan od 60 kvadrata u Beogradu na vodi, za koji je dala 350.000 evra.

Autor: N.V.